Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

H χούντα είναι εδώ…Σχετικά με τις προληπτικές συλλήψεις και την τηλεοπτική διαπόμπευση των συλληφθέντων της 26 Σεπτέμβρη.



Αυτό το καθεστώς προκειμένου να περάσει τα βάρβαρα μέτρα του προχωρά όλο και περισσότερο στην τρομοκρατία.
Αυτό που συνέβη στις 26 Σεπτέμβρη μέρα γενικής απεργίας και μετά δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολιτευτική ιστορία αυτού του τόπου.

Πρώτον, προχώρησαν σε προληπτικές συλλήψεις πολύ μακριά από το μέρος που θα γινόταν η διαδήλωση της γενικής απεργίας.
Η μπατσαρία του κράτους συνέλαβε  τυφλά και απροκάλυπτα κόσμο που συγκεντρωνόταν στις περιοχές του για να κατέβει σύσσωμος προς το κέντρο.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται ανήλικοι μαθητές, επαναλαμβάνουμε χωρίς κανένα στοιχείο ή κάποια πρόκληση. Οι συλλήψεις έγιναν μόνο για εκφοβισμό και τρομοκράτηση.
Δεύτερον και σαν να μην αρκούσε το πρώτο, προχώρησαν σε δημοσιοποίηση φωτογραφιών και διαπόμπευση αυτωνών που είχαν συλληφθεί  προληπτικά και αναίτια! Εδώ ήταν που ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και έδειξαν μέχρι ποιο σημείο θα χρησιμοποιήσουν την κρατική τρομοκρατία για να επιβληθούν στο κοινωνικό σώμα. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που έβγαλαν (και που τα φασιστοκάναλα σαν το μέγκα δημοσιοποίησαν πρόθυμα) ήταν και αυτές των ανήλικων που συνελήφθησαν προληπτικά στην περιοχή του Ζωγράφου.

 

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ!

Είναι ένα γεγονός που μας οργίζει και αποκαλύπτει σε ποιο σημείο σήψης και αλητείας έχει φτάσει το σημερινό καθεστώς για να περάσει αυτά τα μέτρα που εξοντώνουν τον πληθυσμό και ευχαριστούν τους τραπεζίτες του.
Η αλληλεγγύη μας είναι δεδομένη. Και τέτοια γεγονότα πρέπει να μας ανοίγουν τα μάτια για το τι φασιστικό καθεστώς έχουμε να πολεμήσουμε.

 

Την επόμενη βδομάδα που ψηφίζονται τα απάνθρωπα μέτρα τους, η Αθήνα και οι άλλες πόλεις της Ελλάδας πρέπει να βουλιάξουν από τον κόσμο και την οργή του.

ΑΡΚΕΤΑ ΡΕ!

 σΧσ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου