Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Οφειλέτης ΔΕΗ πήρε αγκαλιά τον διευθυντή να πέσουν μαζί στο κενό


Εφιαλτικές στιγμές πέρασαν σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr στελέχη, υπάλληλοι και συναλλασσόμενοι που βρέθηκαν χθες το πρωί στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα, στην Ακτή Δυμαίων, όταν έκπληκτοι είδαν ένα άντρα σε έξαλλη κατάσταση να επιχειρεί να πηδήσει στο κενό παίρνοντας μαζί του και τον Διευθυντή πωλήσεων της επιχείρησης Γ. Καπερώνη.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10.00 όταν οφειλέτης της ΔΕΗ πήγε στο πρώτο όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο του Διευθυντή πωλήσεων προκειμένου να ζητήσει να του γίνει διακανονισμός και να μην του κοπεί το ρεύμα.

Πρόκειται για συνδρομητή ο οποίος είχε κάνει διακανονισμό για οφειλές από το 2009 αλλά η οικονομική κρίση τον οδήγησε πριν από λίγο καιρό να σταματήσει την καταβολή των δόσεων με αποτέλεσμα το ποσό που οφείλει να αγγίξει εκ νέου τα 1500 ευρώ με αποτέλεσμα για να γίνει νέα ρύθμιση να απαιτείται μια γενναία καταβολή δόσης την οποία δεν ήταν σε θέσει να καλύψει .

Λίγο νωρίτερα, ο συνδρομητής ευρισκόμενος σε απόγνωση είχε επιτεθεί και κτυπήσει μια υπάλληλο που εκτελεί καθήκοντα γραμματέως, ενώ στη συνέχεια όταν τελικά μπήκε στο γραφείο του Διευθυντή πωλήσεων της ΔΕΗ, όταν διαπίστωσε πως δεν μπορεί να επιτύχει νια ρύθμιση,  έχασε τον έλεγχο, πήρε αγκαλιά τον  Γ.  Καπερώνη και επεχείρησε να κινηθεί προς την μπαλκονόπορτα προκειμένου να πέσουν μαζί στο κενό.

Επικράτησε πανικός και η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο χάρη στην επέμβαση άλλων εργαζομένων  στη ΔΕΗ και μετά από λίγο  με τη συνδρομή   αντρών της ομάδας ΔΙΑΣ η οποία είχε ειδοποιηθεί για την επίθεση που είχε προηγηθεί προς την υπάλληλο.

Στελέχη της ΔΕΗ επισημαίνουν πως η κατάσταση σε καθημερινή βάση είναι πλέον τραγική, καθώς δεκάδες καταναλωτές εκλιπαρούν για ρυθμίσεις, προκειμένου να μην τους κόψουν το ρεύμα με αποτέλεσμα να παθαίνουν σοκ όταν πληροφορούνται πως για τη ρύθμιση πρέπει να καταβάλουν υπέρογκα ποσά ως πρώτη δόση.

patrastimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου