Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ !!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ"
To αποτέλεσμα του πρόσφατου δημοψηφίσματτος ήταν ένα ηχηρό ΟΧΙ και μάλιστα με το συντρηπτικό ποσοστό του 62% υπέρ του, το οποίο λαμβάνωντας υπόψην την απίστευτη προπαγάνδα και κλίμα φόβου απο όλα τα μεγάλα ΜΜΕ εντός αλλά και εκτός συνόρων,φαντάζει ως μία απο τις μεγαλύτερες μάχες που κέρδισε αυτός ο λαός!!!!
Φυσικά οι ερμηνείες που δόθηκαν,σχετικά με το σήμαινε αυτό το ΟΧΙ,ήταν διαφορετικές πρίν την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος,αλλά ...και κατόπιν αυτού.
Πέραν οποιασδήποτε ερμηνείας όμως και αδιαμφησβήτητα το ΟΧΙ αυτό σήμαινε και σημαίνει ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ!!!!!!
Και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε και απο τους φανατικότερους υποστηρικτές του ΝΑΙ.


Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή",στήριξε και θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να το κάνει,την υπεράσπιση αυτής της μίας και μοναδικής αληθινής ερμηνείας,την οποία η συγκηβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,διαστρέβλωσε και την μετέφρασε ως ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ!!!!!


Η παράκαμψη της ετυμηγορίας του Ελληνικού λαού,και η μετάλαξη αυτής σε 3ο μνημόνιο (και μάλιστα απο "πρώτη φορά αριστερά" κυβέρνηση),αποτελεί για εμάς συνταγματική εκτροπή που φθάνει στα όρια του πραξικοπήματος!!!!


Η ετυμηγορία του Ελληνικού λαού είναι ανώτερη και πάνω απο κάθε υπογραφή ενός πρωθυπουργού,που υπέκυψε στις πιέσεις των τοκογλύφων δανειστών μας,επιχειρώντας να βάλει την ταφόπλακα στο λάκο που άνοιξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις,ακολουθώντας τις ίδιες μνημονιακές πολιτικές σκληρής λιτότητας.
Πέραν αυτών,όλα τα κοινωνικά αγαθά τα οποία υπερασπιζώμαστε με σθένος τα τελευταία 3 χρόνια,εφόσον το μνημόνιο και κάθε εφαρμοστικός νόμος που θα το συνοδεύει,ψηφισθούν απο την βουλή και γίνουν πράξη,οι μέρες που ζήσαμε την τελευταία εξαετία θα μοιάζουν σαν "όαση" μπρός στην επερχόμενη έρημο!!!!


Με βάση όλα τα πιό πάνω,το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή",βρίσκεται ήδη στην διαδικασία ανάληψης συγκεκριμένων δράσεων,σαν συλλογικότητα,αλλά κυρίως και μέσω της Επιτροπής Αγρινίου Υπέρ του ΟΧΙ,την οποία στηρίξαμε και μέσω της οποίας καλούμε και κάθε άλλη συλλογικότητα ή πολίτη της περιοχής,να συμετέχει στις εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα,στηρίζωντας το ΟΧΙ της πλειοψηφείας του Ελληνικού λαού μέχρι τέλους!!!!!


Για εμάς πέραν των διαφορετικών πολιτικών απόψεων και χώρων που ανήκουμε όλοι μας,προέχει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι αυτή τη στιγμή την επερχόμενη λαίλαιπα,βγαίνωντας σε δρόμους και πλατείες απαιτώντας να εφαρμοστεί το αυτονόητο……..η ετυμηγορία της πλειοψηφείας, το μεγάλο μας και ηχηρό ΟΧΙ της 12ης ιουλίου,που φώτισε με διαφορετικό χρώμα την μεγάλη εκείνη νύχτα,ενός σκλαβωμένου λαού που απαιτεί εδώ και τώρα την ελευθερία του!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου