Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Διευκρινίσεις Λαφαζάνη για το «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει»


 Εξηγήσεις έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά τις πρωινές του δηλώσεις όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι το κόμμα του δεν είναι έτοιμο να κυβερνήσει.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας περιοδεύει ανά τη χώρα,  ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε χαρακτηριστικά και πολλές φορές ότι: «Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο» κρίνοντας παράλληλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


 

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε μέσω της συχνότητας του realfm97,8: «Αυτό το οποίο αναπαράγεται είναι μία φράση μονάχα από ένα ολόκληρο απόσπασμα, όπου έκανα μια τοποθέτηση για τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει αποτελεσματικά και με προοπτική. Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κυβερνήσει και μπορεί να κυβερνήσει θετικά για τη χώρα και να ανοίξει καινούργιους ορίζοντες. Καμία φορά, με έναν θα έλεγα παραμορφωτικό τρόπο, απομονώνεται μία φράση από μια ολόκληρη απάντηση που δίνει κανείς και επομένως αλλάζει όλο το νόημα»

Και πρόσθεσε: «Αυτό που εννοούσα είναι ότι είμαστε ένα κόμμα που ξεκίνησε από το 4% και έφτασε στο 27%. Εμείς είμαστε στα πρόθυρα να κυβερνήσουμε τη χώρα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και είπα ότι να πω εγώ ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύσεις σε όλα σε κάθε πρόβλημα και απαντήσεις στα πάντα, όχι δε θα το πω, διότι αυτό είναι υποκρισία. Εχουμε κάνει όμως μία πολύ μεγάλη προσπάθεια έχουμε κάνει επεξεργασία, είπα, έχουμε κάνει προτάσεις και διαθέτουμε ένα πρόγραμμα που μπορεί να γίνει αφετηρία μιας κυβερνητικής προσπάθειας για να δώσουμε απάντηση και λύση, σταδιακά, στα προβλήματα της χώρας».


Ακούστε τις δηλώσεις Λαφαζάνη στον Real.fm


το ποντίκι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου