Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

AΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η επιμήκυνση έχει ήδη συμφωνηθεί από τον Μάρτιο!

Κ.ΑΠ.Α. απο www.imf.org


Όπως αποκαλύπτει με δήλωσή του ο Γιάννης Μηλιός έχει ήδη γίνει δεκτή εκ μέρους του ΔΝΤ η από 30/06/2012 μέχρι τις 14/03/2016 επιμήκυνση της δανειακής σύμβασης με την Ελλάδα


Ο Γιάννης Μηλιός αναφέρει ότι από πρόσφατη ανακοίνωση του ΔΝΤ (IMF Lending Arrangements as of June 30, 2012: http://www.imf.org/external/np/tre/activity/2012/071912.htm#tab2a) μαθαίνουμε ότι από τις 15 Μαρτίου 2012, δηλαδή προεκλογικά, είναι σε ισχύ δανειακή σύμβαση του Ταμείου προς την Ελλάδα, ύψους 23,78 δις Ειδικών Τραβηχτικών Δικαιωμάτων (SDR), που αντιστοιχεί σε 29,50 δις ευρώ περίπου, με διάρκεια μέχρι τις 14 Μαρτίου 2016.

Στη δήλωσή του ο Γιάννης Μηλιός τονίζει ότι: "Ο ελληνικός λαός όχι μόνο δεν πληροφορήθηκε για τη σύμβαση αυτή, αλλά ακούει καθημερινά τα φληναφήματα των παραγόντων της κυβέρνησης για επικείμενη "επιμήκυνση μέσω επαναδιαπραγμάτευσης"!

Για άλλη μια φορά, η μνημονιακή τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, οι πολιτικοί εκφραστές της ελληνικής ολιγαρχίας και των διεθνών συμμάχων τους, συμπεριφέρονται στους Έλληνες πολίτες σαν να είναι «ιθαγενείς». Αποκρύπτουν τα ήδη προεκλογικώς αποφασισθέντα, δηλαδή την επιμήκυνση του διαστήματος για την επιβολή των μέτρων που κατακρημνίζουν τα λαϊκά εισοδήματα και διαλύουν το κοινωνικό κράτος, για να τα παρουσιάσουν σαν «επιμήκυνση μετά από διαπραγμάτευση». Πολιτεύονται σα να μη συνέβη τίποτα, δηλαδή ερήμην της λαϊκής βούλησης, που εκφράστηκε στις πρόσφατες εκλογές".

Το ψέμα και η παραπλάνηση πρέπει να σταματήσει. Είτε το θέλει, είτε όχι η κυβέρνηση θα λογοδοτήσει σύντομα στον ελληνικό λαό!
left

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου