Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Οικογένεια δουλευταράδων… Φ Ο Β Ε Ρ Ο !!!!!!!!!

Ο μόνος τρόπος να ξέρεις, ότι έχεις κάνει την σωστή επιλογή για τις επόμενες εκλογές του Ιουνίου, είναι αν μπορείς να απαντήσεις σωστά στο παρακάτω :

Ποια οικογένεια στην Ελλάδα έχει τους πιο πολλούς δημόσιους υπαλλήλους ?


Ξέρεις ?????


 Οι Μητσοτάκηδες !!!!

Φτύσε των κόρφο σου τρεις φορές και βάλε σκόρδο στο προσκεφάλι σου

 Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – Τον πλήρωνε το κράτος 1946 μέχρι το 2004 (58 χρονια) και τώρα παίρνει 3 συντάξεις. Και μην ξεχνάς στέγη, τροφή, αυτοκίνητο, σοφέρ, ταξίδια ..όλα πληρωμένα από τους φόρους σου.

(ξανά φτύσε των κόρφο σου τρεις φορες και βάλε σκόρδο στο προσκεφάλι σου)


Ντόρα μπακογιάννη - Την πληρώνει το κράτος 1989 μέχρι το 2012 (23 χρονια).
 
Άκου τώρα: Ο λαός αποφάσισε να την απολύσει (μη εθελούσια αποχώρηση) δεν εκλέχθηκε με το κόμμα της βουλευτής και βάζει μέσο των σαμαρά να ξαναγίνει δημόσιος υπάλληλος (θα εκλεγει με την νέα δημοκρατία). Με το κόμμα το οποιο έβριζε.
Μην νευριάζεις μαζί της είναι ανεπάγγελτη δεν έχει δουλέψει ποτε στην ζωή της

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τον πληρώνει το κράτος από το 2004 μέχρι το 2012 (8 χρονια). Η αλήθεια είναι ότι το παιδί πρόλαβε και δουλέψει 2-3 χρονια αλλα τα πήγε τόσο καλά που του ασκήθηκε ποινική δίωξη, βεβαια η υπόθεση δεν έφτασε ποτε στο δικαστήριο γιατί οι υπόλοιποι 299 δουλευταράδες δεν ψηφισαν να αρθεί η βουλευτική του ασυλία.

Κώστας Μπακογιάννης – Τον πληρώνει το κράτος από το 2011 μέχρι το 2012 (1 χρόνος). Ο υπέρ δήμαρχος καρπενησίου..

Άκου το καλύτερο: Όλοι οι παραπάνω δημόσιοι υπάλληλοι ανέυ αντικειμενου και ωραρίου ωρύονται ότι πρέπει να απολυθούνε 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι.

Πρόσεξε καλά τι θα ψηφίσεις.

 
Επίσης φρόντισε να στείλεις αυτό το άρθρο με e-mail σε δέκα Έλληνες για να φύγει η γκαντεμιά από πάνω σου. Ένας από τους προηγούμενους παραλήπτες το έστειλε μονο σε εννιά Έλληνες και το πρωί που ξύπνησε του είχαν πέσει τα μαλλιά του, του ήρθε η πεθερά του να μείνει για τρεις μήνες στο σπίτι του, και κώλυσε μουνόψείρες. Επίσης, αν δεν το στείλετε σε 5096 ανθρώπους στα επόμενα 5 δευτερόλεπτα, θα σας βιάσει μια τρελή κατσίκα και θα σας πετάξουν από ένα ψηλό κτίριο σε ένα βουνό κοπριάς.


Κωνσταντίνος Βλάχος


Πηγή:  RAMNOUSIA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου