Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Παντού υπάρχει μία διαπλοκή στη ΔΗΜΑΡ !


 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Για την ανιψιά στελέχους του ΔΟΛ ο Φ. Κουβέλης «έριξε» τον Δ. Χατζησωκράτη!

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φορές ο Φ. Κουβέλης έδειξε στον Δ. Χατζησωκράτη ότι δεν τον εμπιστεύεται. Την πρώτη φορά (μόλις συγκροτήθηκε το κόμμα) τον
έβγαλε από εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΜΑΡ για να βάλει τον νεαρό και άπειρο, αλλά ελεγχόμενο, Α. Παπαδόπουλο. Την δεύτερη φορά προτίμησε τον Σπ. Λυκούδη για την πρώτη θέση στο Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ.
 

Και τώρα προτίμησε την...
έδρα της Β Αθηνών, και όχι της Αιτωλοακαρνανίας, αφήνοντας εκτός Βουλής τον Δ. Χατζησωκράτη (στον οποίο είχε εμπιστευθεί και την σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος!).
 

Όμως ο Φ. Κουβέλης δεν «έριξε» τον Δ. Χατζησωκράτη μόνο επειδή τον υποτιμά ως πολιτική προσωπικότητα. Επέλεξε στην Βουλή να μπει η κ. Φουντά, επειδή είναι ανιψιά μεγαλοστελέχους του «Βήματος» (και συγκεκριμένα του Δ. Ψυχογιού). Παντού υπάρχει μία διαπλοκή στη ΔΗΜΑΡ !
 

 Το ειδαμε : Διαδηλώνω γιά την πατρίδα μου καί στό όνομα όσων της χάρισαν τη ζωή τους

 Απο http://www.epikoinonia-arg.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=45056%3A---------lr----&catid=68%3A2012-03-17-12-42-13&Itemid=88

1 σχόλιο:

 1. Ποιος είναι ρε παιδιά ο Ψυχογιός? Στο google αρθρογράφο τον βγάζει, ανιψιά ενός αρθρογρράφου δλδ τρομερή διαπλοκή.
  Γροθιά στο κατεστημένο η αποκάλυψή σας...
  Για γέλια είστε πραγματικά....

  Η μία είναι νέα γυναίκα και από επαρχία/περιφέρεια που θα είναι η μόνη βουλευτής ΔΗΜΑΡ και ο άλλος 60άρης επαγγελματίας πολιτικός εκλεγμένος στην Αθήνα, όπου ήδη βγαίνουν άλλοι 3 βουλευτές. Και ο λόγος που επελέγη η πρώτη είναι η διαπλοκή ε?

  Να το δείτε παιδιά αυτό σε γιατρό, μην το αφήσετε, μπορεί να εξελιχθεί πολύ άσχημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή