Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Έληξε η προπαγανδιστική συνέντευξη του Τροικανού, Βενιζέλου με μεγάλη …αποτυχία…


Υπεραμύνθηκε της συνέχισης του ολοκληρωτικού καθεστώτος του Μνημονίου με το χειρότερο κόστος για τον λαό και την καλύτερη ικανοποίηση των αδίστακτων τραπεζών και μηχανισμών(ΔΝΤ κλπ). Η παρέα των προθύμων(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κλπ) ότι έχει απομείνει,  είναι ικανοί για τα πάντα προκειμένου να προχωρήσουν το μακελειό κατά της κοινωνίας.

 Ο Τροικανός και λίγο χαζοαφελήςΒενιζέλος,  υπεραμύνθηκε της σφαγής στα εργασιακά εισοδήματα, στα δικαιώματα και στην τρομοκρατία των εργοδοτών λέγοντας ότι όλα έγιναν για τους ανέργους. Τους εργοδότες δεν τους έλαβε υπόψη του.. ο Βενιζέλος, σκέφτονταν μόνο τους ανέργους!!!!

Το κώμα του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε απόλυτη κοινωνική ανυποληψία,  τα στελέχη του και οι όποιοι ψηφοφόροι είναι αντικειμένου τουλάχιστον χλευασμού από οποιονδήποτε. Το κώμα βρίσκεται πολύ κάτω από 13%  ενώ η αντιδράσεις κατά των λακέδων του ΠΑΣΟΚ είναι στα όρια του μίσους…

ΥΓ: Μεγάλη η πρεμούρα των εφοπληστών-καναλαρχών να σπρώξουν τα ανδρείκελα του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζοντάς τα τουλάχιστον ως μέλη της κυβέρνησης ενώ πολύ απλά είναι 4τα ή και 5εμπτα κώματα…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου