Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Διώχνουν τον Σπυρόπουλο από το ΙΚΑ ;;


 Mε την ιδιότητα του υπόπτου, εκλήθη να καταθέσει από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος για τα "θαλασσοδάνεια" των 140 εκατομμυρίων ευρώ που χρωστάει το ΠΑΣΟΚ στις τράπεζες και τα οποία δεν πρόκειται να πληρωθούν ποτέ. 

Ο κ. Σπυρόπουλος στη διάρκεια της θητείας του στη γενική διεύθυνσή του κόμματός του εκτίναξε στα ύψη τον προϋπολογισμό, νοικιάζοντας πολυτελή γραφεία στην Ιπποκράτους, τα οποία ανήκουν σε φίλο του ξενοδόχο, ενώ υπερβαίνοντας κάθε όριο προκλητικότητας σπατάλησε εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή γυμναστηρίου, προκειμένου να είναι αρεστός στον Γερουλάνο, τη Μπιρμπίλη και τον Γιωργάκη. 

Μετά την κατάθεσή του ως υπόπτου και την αναμενόμενη δίωξη που πρόκειται να ασκηθεί εναντίον του, η παραμονή του στη διοίκηση του Ιδρύματος, θεωρείται αδιανόητη και ήδη το μέγαρο Μαξίμου αναζητά τον αντικαταστάτη του.
 

Καλά πληροφορημένη κυβερνητική πηγή αποκάλυψε στο lykavitos.gr ότι δεν μπορεί να παραμένει στη διοίκηση του ΙΚΑ ένα πρόσωπο που χρεοκόπησε οικονομικά ένα ολόκληρο κόμμα και δημιούργησε ένα τεράστιο χρέος 140 εκ. ευρώ στις τράπεζες.

Πηγη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου