Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

"Δημοκρατία" της νύχτας........


«Οι απεργοί του Μετρό ζητούν το αδύνατο» είπε ο Μάκης Βορίδης
 

"Σημειώνεται ότι η άρνηση παραλαβής και η παράληψη εκτέλεσης των ως άνω υποχρεώσεων τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών", αναφέρεται στο φύλλο επίταξης
 Στις 03:40 τα ξημερώματα, δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ-ΕΚΑΜ-ΥΜΕΤ έκαναν την εμφάνιση τους στο αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια και με χρήση πολιορκητικού κριού βρήκαν «ευαίσθητο» σημείο στην είσοδο της πύλης εισβάλλοντας στον χώρο και απομακρύνοντας τους απεργούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει τρεις προσαγωγές. Στον προαύλιο χώρο του αμαξοστασίου βρίσκονται άντρες των ΥΜΕΤ με το προσωπικό ασφαλείας των εργαζομένων.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης τραυματίστηκε μία γυναίκα έξω από την πύλη του αμαξοστασίου, που συμπαραστεκόταν στους απεργούς, και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Ο Γενικός Γραμματέας  του σωματείου των εργαζομένων, Μ.Τσακός, μιλώντας πριν από λίγο στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ, ανέφερε ότι έχει συλληφθεί άτομο, που ήταν βάρδια επιφυλακής. Όπως είπε ο κ. Τσακός, όλα τα σωματεία αναμένεται να συνεδριάσουν για να αποφασίσουν τι στάση θα τηρήσουν.

Πληροφορίες απο enikosΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου