Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Έγκλημα εσχάτης προδοσίας συνίσταται κατά πράξη, και κατά παράλειψη

Toυ Ιφικράτη Αμυρά
 

Έγκλημα συνίσταται κατά πράξη και κατά παράλειψη διδάσκει το ποινικό δίκαιο. Όποιος πολίτης, ενώ μπορεί, παραλείπει να σώσει έναν συμπολίτη του που πνίγεται, το αδίκημά του ισοδυναμεί σαν να τον έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Τα αντιμνημονιακά κοινοβουλευτικά κόμματα διαπράττουν έγκλημα εσχάτης προδοσίας κατά παράλειψη. Αρνούνται να αποχωρήσουν από το κατοχικό κοινοβούλιο, νομιμοποιώντας με την παρουσία τους την ξένη κατοχή.

Δεν αρκεί να λέει ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, και το ΚΚΕ, ότι δεν υπέγραψαν τα μνημόνια και τις αποικιοκρατικές δανειακές συμβάσεις. Αρνούμενοι να προξενήσουν την πτώση της κατοχικής κυβερνήσεως Σαμαρά γίνονται μέρος του προβλήματος και συνεργοί στην προδοσία του Έθνους.

Δεν αρκεί να καταγγέλλουν το μνημόνιο. Από την στιγμή που δεν δημιουργούν συνθήκες εξόδου από την μνημονιακή λαίλαπα έχουν ποινικές ευθύνες για την γενοκτονία του Λαού μας.

Στα γειτονικά μας Σκόπια η κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεβσκι προσπάθησε να περάσει από την βουλή τον κρατικό προϋπολογισμό με μεθοδεύσεις αντίστοιχες της κυβερνήσεως Σαμαρά. Η αντιπολίτευση απεχώρησε από την βουλή και κάλεσε τον Λαό στον δρόμο σε δυναμικές διαδηλώσεις.

Εφ' όσον τα αντιμνημονιακά κοινοβουλευτικά κόμματα στην Ελλάδα παραμένουν στο κατοχικό κοινοβούλιο και συναλλάσσονται μαζί του, στην πολιτική και στο διεθνές δίκαιο εκλαμβάνεται ως επίσημη αναγνώριση του κύρους και της εξουσίας του από τα μετέχοντα κόμματα.

Επομένως τα αντιμνημονιακά κοινοβουλευτικά κόμματα αποτελούν ένα «δημοκρατικό» άλλοθι για τους εθνοπροδότες.

Το κουτοπόνηρο σόφισμα «εγώ δεν ψήφισα το μνημόνιο» δεν αποτελεί αιτία απαλλαγής από ποινικές ευθύνες. Το ζήτημα είναι τί κάνεις για να ανατρέψεις την εθνοπροδοτική κυβέρνηση Σαμαρά;

Εφ' όσον αρνούνται να αποχωρήσουν από τις κοινοβουλευτικές έδρες την στιγμή που ο λαομίσητος Σαμαράς γενοκτονεί το Έθνος των Ελλήνων είναι συναυτουργοί στο έγκλημα της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Όταν στηθούν τα επαναστατικά δικαστήρια, μαζί με τους προδότες θα δικαστούν και όσοι πολιτικοί παρέλειψαν να ανατρέψουν την κατοχική κυβέρνηση. Και η ποινή για το έγκλημα κατά παράλειψη είναι ίδια με το έγκλημα κατά πράξη, βάσει του ποινικού δικαίου.


Tο ειδαμε εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου