Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Διασπορά ψευδών ειδήσεων από τους σταθμούς..(και κόμματα...)


   Επιστολή στο ΕΣΡ απέστειλε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Π. Σκουρλέτης, με την οποία ζητά από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να ερευνήσει τη... μετάδοση από ηλεκτρονικά ΜΜΕ του ηχητικού βίντεο με δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελου Διαμαντόπουλου

Η επιστολή
 Προς: 
Τον Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης
κ. Ι. Λασκαρίδη

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

κ. Πρόεδρε,

Καλούμε το ΕΣΡ να ερευνήσει τη μετάδοση από ηλεκτρονικά ΜΜΕ του χαλκευμένου ηχητικού video με δήθεν δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Ευάγγελου Διαμαντόπουλου, κατά προφανή παράβαση του δημοσιογραφικού κώδικα δεοντολογίας και της κείμενης ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας".


 Σχετικά με τη μετάδοση πλαστογραφημένου βίντεο που διακίνησε χθες η ΝΔ, μέσω “προθύμων” ΜΜΕ, στο οποίο παραποιούνται συνειδητά οι απόψεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τρίμης, δήλωσε σήμερα στο Κόκκινο ότι... σε ό,τι αφορά τα ΜΜΕ “εκτός απο παράβαση του κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, υπάρχει και ποινικό ζήτημα διασποράς ψευδών ειδήσεων”.

Δήλωση προέδρου ΕΣΗΕΑ, Δ. Τρίμης



 Για "απόλυτη καταδίκη", κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τυπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, αν επιβεβαιωθεί το μοντάζ στο βίντεο με τις δηλώσεις του Β. Διαμαντόπουλου (ΣΥΡΙΖΑ).
"Αν επιβεβαιωθεί το...
μοντάζ στις δηλώσεις Διαμαντόπουλου, τότε μιλάμε για αθλιότητα που ντροπιάζει την κυβέρνηση", ανέφερε συγκεκριμένα.

  πηγη: left 
nonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου