Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ο οδοντίατρος Βορίδης ξεδοντιάζει την αριστερά και... τα ΜΜΕ

Σε ομιλία του στη Λάρισα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης  χρέωσε την πολιτική βία στην αριστερά. Σύμφωνα με το larissanet.gr υποστήριξε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου ευθύνεται για όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα και ότι τα ΜΜΕ έχουν τη βασική ευθύνη για την άυξηση των αυτοκτονιών. Ακολουθούν αποσπάσματα από την ομιλία του, με τίτλο  «Ξεδοντιάζουμε την πολιτική βία της αριστεράς».
Στην φωτογραφία δεξιά, διακρίνεται ο Μάκης Βορίδης σε νεαρή ηλικία, σε επιχείρηση ειρηνικής αντιμετώπισης της βίας της αριστεράς.

 «Η πολιτική βία έχει ταυτότητα, χρώμα και πολιτικούς που την εκπροσωπούν. Έχει φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς που τη νομιμοποιούν. Είναι η βία της αριστεράς και της ακροαριστεράς, στην οποία επιτέλους σήμερα απαντάμε.
Η δική μας παράταξη μετράει νεκρούς. Η δική μας νεολαία δέχεται τις επιθέσεις και τη βία στα αμφιθέατρα. Ο λεγόμενος αναρχικός-αντιεξουσιαστικός χώρος δεν είναι τίποτα παραπάνω από την προμετωπίδα εκφοβισμού όσων διαφωνούν με τις απόψεις της Αριστεράς. Είναι αυτοί που δολοφόνησαν αθώους πολίτες στη Μαρφίν.
Σήμερα, ξεδοντιάζουμε την πολιτική βία της αριστεράς. Τώρα ανακαταλάβαμε τα κτίρια τους και περιορίζουμε τα φαινόμενα της βίας με αστυνομική επάρκεια. Αφαιρούμε το βασικό τους εργαλείο για να εμπεδωθεί η ελευθερία στη χώρα. Επιβάλουμε την ορθή λειτουργία της δημοκρατίας. Ο Νίκος Δένδιας μέσα σε δυο μήνες μηδένισε την εισροή μεταναστών. Ανακούφισε τις γειτονιές μας. Και για πρώτη φορά βλέπουμε άμεσα αποτελέσματα στην πάταξη της εγκληματικότητας».

Η απάντηση Παπαδημούλη
  
Τα ΜΜΕ ευθύνονται για τις αυτοκτονίες;

«Όποιος μιλήσει με επιστήμονες θα του πουν πως οι αυτοκτονίες προκαλούνται όταν το γενικότερο περιβάλλον στο οποίο ζούμε έχει τα χαρακτηριστικά της κατάθλιψης. Αυτό το κλίμα διαμορφώνεται από τα ΜΜΕ και όχι από την οικονομική κατάσταση της χώρας».
«Για τη σημερινή κατάσταση ευθύνονται ΠΑΣΟΚ-Ανδρέας Παπανδρέου» «Η μήτρα του κακού για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στην χώρα βρίσκεται στην περίοδο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τότε ήταν που οι πρασινοφρουροί έκαναν την εμφάνισή τους στο κράτος. Τότε ήταν που η χώρα δανείστηκε ασύστολα. 
Τότε ήταν που κομματικοποιήθηκε το κράτος. Και αυτό γιατί υπήρχε πολιτικό σχέδιο ηγεμόνευσης και καθυπόταξης της χώρας. Αυτός ο τεράστιος κομματικός στρατός και η αντιπαραγωγική οικονομία δημιούργησαν τον λογαριασμό που τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε».
  (Πηγή larissanet.gr)

Δείτε επίσης εδώ:  στο πρώτο βίντεο, ακροαριστεροί μεταμεφιεσμένοι σε ΜΑΤ εξασκούν πολιτική βία.

TVXS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου