Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

SOS ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ



 Μέλη της Ελληνικής Διασποράς και της Ομογένειας

Με αυτή την απεγνωσμένη  έκκληση ζητάμε την υποστήριξη και τη βοήθειά σας για εναν Ιερό Σκοπό: Την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τα νύχια της συμμορίας των προδοτών που λυμαίνεται τη χώρα μας τα τελευταία 80 χρόνια.

Πρόκειται για την ίδια συμμορία και τους απογόνους τους, που, με τις πράξεις και την προδοτική πολιτική τους , έδιωξαν απο την Ελλαδα τους πατεράδες και τους παππούδες σας και τους έστειλαν στην ξενιτιά.

Η ίδια συμμορία κάνει ξανά αυτό που ξέρει τόσο καλά. Αυτή τη φορά ομως σκοπεύουν να μας αποτελειώσουν..

Αν δεν βοηθήσετε κι εσείς , η λέξη 'Ελληνας σε λίγα χρόνια θα αναγράφεται μόνο μπροστά σε εκθέματα μουσείων.

Δεν καταστρέφουν μόνο την οικονομία της χώρας , δεν είναι που ξεπουλάνε τον πλούτο μας σε ξένες εταιρείες , αλλά κυριολεκτικά σκοπό έχουν να μας ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ. Σε λίγα χρόνια αυτός ο τόπος θα ειναι αγνώριστος...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ

1. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
 ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
 ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ- ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ
.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
 Οι εκλογές θα γίνουν μετά το Πάσχα. Αν όχι τότε , σίγουρα αρχές Καλοκαιριού. Ενημερωθείτε. Συνδιάστε το  με τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

  • Να έχετε μαζί σας ολα τα απαραίτητα έγγραφα για να σας επιτραπεί να ψηφίσετε. Επικοινωνήστε με την ελληνική Πρεσβεία ή το προξενείο στη χώρα που βρίσκεστε για να τα βρείτε.
  • Σιγουρευτείτε πως περιλαμβάνεστε στους εκλογικούς καταλόγους του τόπου καταγωγής σας. Επικοινωνήστε με συγγενείς ή με τις τοπικές αρχές για να το βεβαιώσουν.

2. Ελάτε στην πατρίδα φέτος για διακοπές. Βοηθήστε να μην αυξηθει κι άλλο το ποσοστό της ανεργίας το οποίο είναι ήδη 21% .

3. Διαφημήστε την Ελλάδα στους φίλους και τους γνωστούς σας. Προτρέψτε τους να έρθουν.

4. Αγοράζετε τα ελληνικά προιόντα που μπορείτε να βρείτε στη χώρα που ζείτε. Τα ελληνικά προιόντα έχουν bar code που αρχίζει με 520.

5. Μιλήστε στους φίλους και γνωστούς σας. Πείτε την αλήθεια για το τι συμβαίνει εδώ.

6. Φτιάξτε τοπικές ομάδες υποστήριξης για να μας βοηθήσετε όπως εσείς νομίζετε

7. Προωθήστε αυτή την έκληση σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε.

 Ο δείκτης ανεργίας για τους νέους 20 και 30 χρονών αυτή τη στιγμή είναι 51% και αυξάνει συνεχώς. Οι νέοι είτε αναγκάζονται να μεταναστεύσουν-όπως οι γονείς και οι παπούδες σας το '20, το '50 και το '70 , ή ακόμη παλαιότερα-είτε να μείνουν στην Ελλάδα χωρίς ελπίδα για το μέλλον.

Οι μισθοί μειώνονται τόσο γρήγορα όσο ραγδαία αυξάνεται το κόστος ζωής. Οι νέοι δεν μπορούν να συντηρήσουν τον εαυτό τους , δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια και τελικά η χώρα αδειάζει -οπως και στο παρελθόν-από κάθε δύναμη ανανέωσης και αντίστασης που θα σταματούσε την καταστροφή.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση επιτρέπει την είσοδο χιλάδων παράνομων μεταναστών (μόνο πέρισυ ήρθαν 125.000 άνθρωποι κυρίως από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Σομαλία, Τυνησία, Μαρόκο, Αλγερία), που πέρασαν τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία και οι οποίοι συνεχίζουν να έρχονται με τις ευλογίες της κυβέρνησης  και των γειτόνων μας , ενω δε γίνεται τίποτα για να τους σταματήσουν.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ: η Κυβέρνηση τους νομιμοποιεί δίνοντας τους πλήρη πολιτικά δικαιώματα, ενω ΕΣΕΙΣ , παρά την μακρόχρονη απαίτηση σας , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ !!!!!!

Επιβάλλουν καθημερινά όλο και περισσότερους νέους φόρους , μιας και ο στόχος κυβέρνησης, τρόικας και ΔΝΤ είναι η ύφεση να φτάσει το 30-40% . Γι' αυτό το λόγο κατέληξαν να φορολογούν οικογένειες με περισσότερα των δυο παιδιών ,  καθώς θεωρούν ότι το κάθε παιδί αποτελεί επιπλέον τεκμήριο εισοδήματος για τους γονείς !!!!! 

 Δηλαδή  ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΣΠΙΤΙ, ΟΙΚΟΠΕΔΟ Η ΣΚΑΦΟΣ!!!

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;;;

Αυξάνεται συνεχώς η φορολογία περιουσίας. Μας αναγκάζουν να πουλήσουμε ό,τι κληρονομήσαμε και ό,τι φτιάξαμε για να γλιτώσουμε από τον φόρο, ενω ταυτόχρονα το Δημόσιο θα κατάσχει σπίτια ή αγαθά όσων αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους εξ αιτίας της δραματικής μείωσης των μισθών.

 ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ την πικρία , τη λύπη  και καμιά φορά , την αποστροφή που μπορεί κάποιοι ανάμεσά σας να αισθάνοντα ι, για όσα άφησαν πίσω τους. Νιώθουμε το ίδιο με εσας γιατι ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ το λόγο και τους ανθρώπους που έγιναν αιτία να φύγετε ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω σας. Η ιστορία βγαίνει στο φως , αν και χρόνια προσπαθούν ( ναι ακομη προσπαθούν) να την αλλάξουν , αλλά τώρα είμαστε πολλοί!

 Ξέρουμε το ρόλο των “μεγάλων δυνάμεων” και των φίλων τους τη δεκαετία 20-30 , το ρόλο των κομμάτων το 40 και το 50 , ξέρουμε και τα τέκνα των συνεργατών των ναζί , που ακόμη κυβερνουν , τη μεσολάβηση του ξένου παραγονα απο τη χούντα και μετά , και το βρώμικο παιχνίδι των διεθνών τραπεζιτών σε όλη την ιστορία μας.

ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
 ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ.

ΜΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ, ΜΗ ΛΗΣΜΟΝΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!

Αλλάζουν την ιστορία και τα ονόματά τους ,για να κρύψουν τα εγκλήματα που διέπραξαν. Κρατούν τις νεές γενιές στο σκοτάδι και την άγνοια  , ώστε να πέφτουν θύματα στα σκοτεινά τους σχέδια.

Η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν βγήκε από εκλογές , είναι παράνομη και δεν έχει τη συναίνεση του λαού.
Αυτός , όπως και ο προκάτοχος του , Παπανδρέου, είναι μαριονέτες της Νεας Τάξης και της Παγκοσμοιοποίησης.

Εφαρμόζουν μέτρα που τους υπαγορεύουν οι συνεργάτες τους δηλ. η παγκόσμια τραπεζική Μαφία. Μέτρα που έχουν ισχύ τουλάχιστον 30 χρόνια και σκοτώνουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

 'Οταν συγκεντωνόμαστε στο Σύνταγμα και υψώνουμε τη φωνή μας εναντίον τους , μας ψεκάζουν με δακρυγόνα , μας χτυπούν και μας τρομοκρατούν πυρπολώντας την πόλη.

Η Ελλάδα δεν είναι ελεύθερη. Ζούμε σε δικτατορία.

 Έφτιαξαν ένα Λαβύρινθο γραφειοκρατίας για να κρύβουν τις παράνομες ,προδοτικές τους πράξεις στο χάος , και ταυτόρονα να βασανίζουν τον πολίτη . Με τη μεταπολίτευση αντι να μειώσουν τη γραφειοκρατία , την έκαναν χειρότερη , γιατι τους εξυπηρετούσε. Διασφάλισαν την παρουσία τους στην πολιτική ζωή  ,εκβιάζοντας τον απλό άνθρωπο για την ψήφο του.
  
ΟΛΑ τα κόματα της βουλής έπαιξαν τον πιο βρώμικο ρόλο στην εξάπλωση της διαφθοράς, της απάτης , της κλοπής , της αναξιοκρατίας και του νεποτισμού , μόνο και μόνο για να ευνοήσουν τα μέλη τους και τον εαυτό τους και συνεχίζουν ακόμη και σημερα!

Το έκαναν αυτό είτε περνώντας νόμους για την δική τους προστασία και ωφέλεια, ειδικά των βουλευτών, είτε εκβιάζοντας τον πολίτη. Η εκάστοτε αντιπολίτευση συναίνεσε τηρώντας το νόμο της σωπής... . Οι βουλευτές ,οι συγγενείς τους και οι φίλοι τους απολαμβάνουν ασυλία ακόμη κι αν προκαλέσουν τροχαίο ατύχημα.

Διέφθειραν το δικαστικό σύστημα κι όταν ακόμη διωχθούν δικαστικά , μένουν ατιμώρητοι γιατί οι δικαστές φοβούνται....

Τα ΜΜΕ υποστηρίζουν την εκάστοτε κυβέρνηση συστηματικά αποπροσανατολίζουν το κοινό είτε με ανόητες “ειδήσεις” , είτε αποσιωπώντας σημαντκά γεγονότα. Ευτυχώς, ακόμη υπάρχει το ιντερνετ...

  ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Ανεξάρτητη Ομάδα Πολιτών Καλλιθέας
aop-kallitheas@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. φιλοι μου εμεις πρεπει να βοηθησουμε την Ελλαδα μας,δεν λεω οποια βοηθεια απο Ελληνες αδελφους μας ειναι δεκτη με ευγνωμοσυνη.αλλα πρεπει εμεις οι ιδιοι να αφανισουμε τις ακριδες που καταντησανε σε αυτο το χαλι την Ελλαδα μας ουτε 1 να μην μπει ξανα στη βουλη που μας προδοσανε με τα κωλομνημονια τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή