Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η… αρπαγή της μπουχάρας !!!!!Τραγελαφικές ιστορίες διαδραματίζονται στο ΠΑΣΟΚ. Μια από αυτές είναι πλέον γνωστή στην Ιπποκράτους σαν η «αρπαγή της μπουχάρας».
 
Σε γραφείο στις οικονομικές υπηρεσίες του ΠΑΣΟΚ, υπήρχε μια μπουχάρα, που είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών, μιας και χειροποίητο χαλί σε πολιτικό γραφείο δεν...
  συναντάς εύκολα -τα χαλιά μπουχάρα κατασκευάζονται στο Πακιστάν, είναι γνωστά για το σχέδιό τους «το πάτημα του ελέφαντα», συνήθως έχουν κόκκινο ή μπορντό χρώμα και κοστίζουν κάποιες εκατοντάδες ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. 
 
Χθες που ο ΓΑΠ μάζευε τα υπάρχοντά του, έγινε αντιληπτό ότι έλειπε και η μπουχάρα! Αυτομάτως έγινε κινητοποίηση και η Τόνια Αντωνίου διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι σηκώνουν και το λογιστήριο με ότι εμπεριέχει.
 
Ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος διέψευσε λέγοντας ότι ο Γ. Παπανδρέου μεταφέρει πράγματα που ανήκουν στον ίδιο και τους συνεργάτες του οι οποίοι θα τον ακολουθήσουν στο πολιτικό του γραφείο.
 
 Ειδικά για την μπουχάρα, εξωδίκως ειπώθηκε ότι δεν είχε αγοραστεί από το ΠΑΣΟΚ, αλλά ανήκε στην υπάλληλο «Κ» η οποία την είχε φέρει από το σπίτι της για να διακοσμήσει (και να ζεστάνει) το γραφείο της.
 
Σαφώς και πρέπει να διευκρινιστεί ποιος πλήρωσε- όχι μόνο τη μπουχάρα, αλλά, όλα ανεξαιρέτως τα αντικείμενα που μετακινούνται από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Και ταυτοχρόνως, φάκελοι και στοιχεία που αφορούν στη λειτουργία του κόμματος να περάσουν στα χέρια του νέου προέδρου. Αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευ.
 
 Ωστόσο- εικάζουμε, αυτό μπορεί να γίνει χωρίς τα ξεκατινιάσματα που δεν περιποιούν τιμή στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ταυτοχρόνως δημιουργούν την εντύπωση ότι οσονούπω θα λύσουν τις διαφορές τους στην… εκπομπή της κυρίας Τατιάνας Στεφανίδου, για να μην πούμε στα «παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια.
 
Απο sibilla 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου