Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Φέσι σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας από το υπουργείο Παιδείας, μετά από υπέρογκους λογαριασμούς πρώην υπουργών…Χωρίς κινητά τηλέφωνα έμεινε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, μετά τη διακοπή των συνδέσεων από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας (cosmote), καθώς είχαν συσσωρευθεί υπέρογκοι λογαριασμοί, που δεν…πληρώθηκαν. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πρώην υπουργοί Παιδείας είχαν μοιράσει δεκάδες τηλέφωνα σε συνεργάτες τους, και τους λογαριασμούς πλήρωνε το Δημόσιο.

 Όμως, το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν ενέκρινε τους λογαριασμούς με αποτέλεσμα να μην πληρωθούν. Έτσι, έμειναν χωρίς κινητά ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος, η υφυπουργός Ευη Χριστοφιλοπούλου, γραμματείς, συνεργάτες και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες, που πλέον συνεννοούνται μόνο μέσω των σταθερών και των προσωπικών τους κινητών τηλεφώνων.

vantonios
“… έμειναν χωρίς κινητά ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος, η υφυπουργός Ευη Χριστοφιλοπούλου, γραμματείς, συνεργάτες και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες, που πλέον συνεννοούνται μόνο μέσω των σταθερών και των προσωπικών τους κινητών τηλεφώνων.”

Ε, και; Τι σημαντικό έχει να πει στο τηλέφωνο η Χριστοφιλοπούλου και η οποιαδήποτε αργόμισθη στο Υπουργείο Παιδείας και δεν μπορεί να το πει από το προσωπικό της κινητό (που κι αυτό παρεμπιπτόντως δωρεάν είναι…);

Αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά, πρέπει άμεσα να βρεθεί ποιος (ονομαστικά) χάρισε τα διάφορα κινητά σε φίλους του, και να αφαιρεθεί το ποσό της οφειλής από τον μισθό του. Ακούς κ. δοτέ πρωθυπουργέ;

 Απο papaioannou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου