Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Παρελάσεις πριβέ


 Σας βαρέθηκα , σας σιχάθηκα και έχασα και τη τελευταία ελπίδα που είχα, ότι ίσως έχετε κάποιο σχέδιο και προσπαθείτε να σώσετε την Ελλάδα. Το μόνο που σας νοιάζει είναι να διασωθείτε εσείς και οι ολίγοι παρατρεχάμενοι σας. Ο λαός για σας είναι μία λέξη που απλά σημαίνει: “Οι άνθρωποι εκείνοι που πρέπει να ξεγελάσω , να φοβίσω , να τάξω , να πω ψέματα για να πάρω την εξουσία.” Τίποτε άλλο!!!

Αφού επί τριάντα χρόνια έχετε γεμίσει τη χώρα με σκάνδαλα που κόστισαν τρις στον Ελληνικό λαό. Αφού επί τριάντα χρόνια αφήσατε την ανομία να ρημάξει τον τόπο. Αφού εσκεμμένα έχετε διαλύσει την παιδεία , και έχετε αναθρέψει γενιές Ελλήνων οι οποίοι πιστεύουν ότι με την λαμογιά και τις γνωριμίες , όλα γίνονται. Έρχεστε ένα πρωί και μας παίρνεται και τα σώβρακα. 

Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, χωρίς δισταγμό, αρπάζετε από τον πολίτη , την δουλειά του, το σπίτι του , την αξιοπρέπειά του. Καταρρίπτοντας κάθε στοιχείο δημοκρατίας και επενδύοντας στον φόβο, στην προπαγάνδα και στα ΜΜΕ , κατακτάτε την εξουσία και συνεχίζετε το έργο σας.

Γνωρίζοντας ότι η εθνική κυριαρχία χάνεται, γνωρίζοντας ότι αφήνετε τους Έλληνες χωρίς καμία προοπτική και χωρίς κανένα μέλλον προχωράτε στην εξολόθρευση του λαού σας, με συμμάχους τις τράπεζες και τους χρηματοδότες σας. Δήθεν νοιάζεστε για την κοινωνική συνοχή, αλλά εντέχνως την διασπάτε. Τι καλύτερο από το να σφάζεται ο κόσμος μεταξύ του, και εμείς να κάνουμε απερίσπαστα την δουλειά μας. Και αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι. Που έδειξε το πώς θέλουν την Ελλάδα.

Παρέλαση πριβέ. Μόνο για επισήμους. Λες και οι μαθητές και ο στρατός παρελάζουν για την ηγεσία της χώρας και όχι για τον λαό της.Ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν μπορούν να το κάνουν καλύτερα. 
Έπρεπε με κάποιο τρόπο να δείξουν ότι έχουν τον έλεγχο της κατάστασης. Χωρίς ΝΤΡΟΠΗ , χωρίς ΔΙΣΤΑΓΜΟ. Κουστουμαρισμένοι δολοφόνοι διατάσσουν στο όνομα του λαού, την πλήρη καταστροφή του ΛΑΟΥ!!!

 Γιάννης Πετράκης/ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου