Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Άγριο κυνηγητό υποψηφίου σε όλο το νοσοκομείο!Έντονο επεισόδιο στο νοσοκομείο, με τους εργαζόμενους να κυνηγούν τον υποψήφιο στις σκάλες και το ασανσέρ, μέχρι που τον φυγάδευσαν οι ψυχραιμότεροι!
Λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαίου και τα επεισόδια ανάμεσα σε υποψήφιους Βουλευτές και σε πολίτες ........!!!


Το συγκεκριμένο επεισόδιο σημειώθηκε μέσα στο χώρο του νοσοκομείου του Ηρακλείου και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια ασθενών και επισκεπτών!


Ο υποψήφιος, πήγε στο ΠΑΓΝΗ στα πλαίσια της καθιερωμένης περιοδείας του, μέχρι την μέρα της κάλπης. Στόχος του δεν ήταν άλλος από το να επισκεφτεί τους χώρους εργασίας του νοσοκομείου.


Αντ’ αυτού όμως βρέθηκε κυνηγημένος από τους ίδιους τους εργαζόμενους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλοι του νοσοκομείου μόλις τον είδαν ξεσηκώθηκαν και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του τόσο στις σκάλες του ιδρύματος όσο και στο ασανσέρ!


Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για 70 άτομα συνολικά που δημιούργησαν το «κύμα» της διαμαρτυρίας!


Τελικά ο υποψήφιος αναγκάστηκε να φύγει άρον- άρον, παρά την προσπάθεια του για να συζητήσει μαζί τους. Η οργή όμως των εργαζομένων τον έκαναν να εγκαταλείψει οποιαδήποτε κίνηση του για ειρηνική συζήτηση…


Πουθενά δε μπορούν να πάνε! Οι εποχές που όλοι τους περίμεναν με κόκκινο χαλί έχουν περάσει ανεπιστρεπτί…

Aπο Prionokordela

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου