Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Επόμενο φιλεργατικό μέτρο. Θα σε απολύουν .....αλλα θα έρχεται ο Νταλάρας να σου παίζει μπουζούκι !!!!

Υποδοχή  Νταλάρα στο Ν.Ηράκλειο


Dimitris Soultas

Ο Γιώργος Νταλάρας δίνει συναυλίες για αυτούς που υποφέρουν από το μνημόνιο, για το οποίο δήλωσε ότι "είναι η μόνη λύση". Ο Γιώργαρος δείχνει το δρόμο. Το επόμενο φιλεργατικό μέτρο θα είναι να σε απολύει ο εργοδότης σου και να 'ρχεται να σου παίζει μπουζουκάκι κάτω από το μπαλκόνι σου, να ξεχάσεις τον πόνο
 

Δράση σε συναυλία του Νταλάρα στο Nέο Ηράκλειο

  Το Σάββατο 25 Φλεβάρη, κάτοικοι της περιοχής κάναμε αυθόρμητη παρέμβαση σε συναυλία του Νταλάρα στο κλειστό γήπεδο Ηρακλείου Αττικής.

Ο Νταλάρας άρχισε χθές "περιοδεία αλληλεγγύης" σε Αθήνα και Πειραιά με τίτλο «Η καλή πλευρά της Ελλάδας: Γιώργος Νταλάρας, Είσοδος ελεύθερη». Ο πασοκοθρεμένος ξεφτίλας που βγαίνει και στα κανάλια προπαγανδίζοντας ύπουλα τα μνημόνια πλασάρει "αλληλεγγύη με ελεύθερη είσοδο" ενώ η γυναίκα του υπογράφει τις σφαγές μας.

Σ'αυτή την τζάμπα αλληλεγγύη επιστρατεύτηκαν κάμποσοι μπάτσοι, δημοτόμπατσοι και ασφαλίτες για να φυλάξουν τον κώλο του Χόρχε. Ακόμα και πυροσβεστική ήρθε γιατί κάποιοι από μας φορούσαν τσάντες και τρομοκρατήθηκαν!

Μπαίνοντας με πανό στο γεμάτο γήπεδο, αρκετά ανθρωπάκια απ’τις εξέδρες άρχισαν να μας γιουχάρουν μην τυχόν εκνευρίσουμε το χρυσο(πληρωμένο) λαρύγγι, ενώ ασφαλίτες πρόσεχαν ποιος από εμάς φωνάζει πιο ενοχλητικά. Αφού του φωνάξαμε 3-4 φωνήεντα αποχωρήσαμε για να διαφυλάξουμε τα αυτιά μας απ’τη γλίτσα της ψευτιάς.

Ελπίζουμε να διασκεδάσει αλληλέγγυα στους επόμενους προορισμούς του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου