Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΑΛΛΑΪΚΌ ΑΓΩΝΑ  ( για την Κυριακή 12/2/2012)

Οι αρχηγοί των κομμάτων της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ συμφώνησαν και με την υπογραφή τους στη σφαγή των εργατικών δικαιωμάτων, στην επιβολή της πιο βάρβαρης εργασιακής ζούγκλας, για να ανοίξει γρήγορα ο δρόμος για τη σύναψη του δεύτερου υπερμνημόνιου που θα περιλαμβάνει το ευρωσύμφωνο και τη νέα δανειακή σύμβαση, για προχωρήσει το περιβόητο PSI, δηλαδή η ληστεία των εισφορών των εργαζόμενων και η διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων.

Παρά τους δραματικούς τόνους και τους θεατρινισμούς τους, η αλήθεια είναι μία:
ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ,
για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των δανειστών, και των τραπεζιτών, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο στην εξαθλίωση και τη φτώχεια τους εργαζομένους. Συμφωνούν στο προσύμφωνο του νέου μνημονίου που δρομολογεί μια νέα κοινωνική καταστροφή:

Τη μείωση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, του επιδόματος ανεργίας και την κατάργηση επί της ουσίας των κλαδικών συμβάσεων. Την περικοπή των συντάξεων. Άμεσες και μαζικές απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων. Νέες μειώσεις μισθών για τους εργαζόμενους στις πρώην ΔΕΚΟ. Δραστική μείωση των κονδυλίων για υγειονομικές και κοινωνικές παροχές. Συμφωνήθηκε ακόμα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, για λογαριασμό των μεγαλομετόχων και των τραπεζιτών.

Με απίστευτο κυνισμό ΕΕ – ΔΝΤ και το αντιλαϊκό μέτωπο της συγκυβέρνησης στήνουν για μια ακόμη φορά σκηνικό ωμού εκβιασμού: Αποδοχή των νέων μέτρων ή ανεξέλεγκτη χρεοκοπία! Το δίλημμα είναι πλαστό: ζητούν και αποδοχή των νέων μέτρων και χρεοκοπία.

Επενδύουν στο φόβο για να παγώσουν τις αντιδράσεις του λαού, να καθηλώσουν τις αντιστάσεις του κόσμου της δουλειάς που βρίσκεται ήδη στο χείλος του γκρεμού και καταλαβαίνει περισσότερο από ποτέ πως το πραγματικό δίλημμα είναι:

Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ.

Μπροστά σε αυτή τη λαίλαπα ο ελληνικός λαός, οι εργάτες, οι αγρότες, οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και οι έμποροι, οι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι άνεργοι ,η νεολαία, οι συνταξιούχοι δεν έχουν άλλο δρόμο.

Το ΠΑΣΟΚ μας έβαλε στο Μνημόνιο και στο καθεστώς επικυριαρχίας της Τρόικα.
Η ΝΔ που δήλωνε «εχθρός» του Μνημονίου τώρα ετοιμάζεται να υπογράψει το νέο Μνημόνιο.
Και το ΛΑΟΣ λειτουργεί σαν «λαγός» των πιο αντιλαϊκών πολιτικών.

Απέναντι στο δικό τους ΜΕΤΩΠΟ, πρέπει να οικοδομήσουμε το δικό μας αντίπαλο δέος. Το δικό μας μέτωπο ρήξης και ανατροπής. Βασική προϋπόθεση είναι η αλληλεγγύη, η συμπόρευση και η κοινή δράση.
Κατεβαίνουμε στους δρόμους και δεν φεύγουμε αν δεν φύγουν.

Καμιά εκτελεστική, νομοθετική, κομματική και συνδικαλιστική εξουσία της χώρας δεν μας εκπροσωπεί και δεν μας εκφράζει.
Μας δεσμεύουν μόνο οι αποφάσεις των συνελεύσεων μας. Πρόταση μας και έκφραση μας είναι η δράση μας.
 
Απέναντι στους εκβιασμούς τους απαντάμε με λαϊκό ξεσηκωμό. Μόνο ο αγωνιζόμενος λαός μπορεί να τους ανατρέψει και να διεκδικήσει μια ζωή αξιοβίωτη και τον πλούτο που του ανήκει.
Κατεβαίνουμε στους δρόμους και δεν φεύγουμε αν δεν φύγουν.

KAMIA ANOXH – KAMIA ANAMONH

ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΔΝΤ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ


ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 /2 /2012 ΣΤΙΣ 5.00 μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου