Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Κινδυνολογία Λοβέρδου

Τέτοια αλήτικη, τραμπούκικη συμπεριφορά που είδαμε σήμερα από τον Αντρέα Λοβέρδο στην πρωινή εκπομπή του Mega, μόνο απ' τον Πάγκαλο μπορούσαμε να την περιμένουμε. Επιδόθηκε σε μια άκρατη κινδυνολογία ο υπουργός του Παπαδήμιου στέλνοντας μηνύματα σε δικαστές και σε όσους επιδιώκουν χρησιμοποιώντας σαν εξιλαστήριο θύμα τον ΓΑΠ να αναβαθμίσουν από κολυμβήθρα του Σιλωάμ.όλο το πολιτικό σύστημα.

«Οποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου θα μετατρέψει την χώρα σε μια χώρα όπου υπάρχει μακελειό. Οποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία ... σας το δηλώνω κατηγορηματικά, θα γίνει μακελειό», μας είπε εκτός των άλλων ο υπουργός που ξεχαρβάλωσε όλο το δημόσιο σύστημα υγεία για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των εμπόρων υγείας.

Αφορμή για το ξέσπασμα του Λοβέρδου ήταν τα δημοσιεύματα Κυριακάτικων εφημερίδων που αναφερόταν στην αποστολή στην Βουλή, απ' τους οικονομικούς εισαγγελείς Πεπόνη και Μουζάκη του φακέλου της ΕΛ-ΣΤΑΤ που αναφέρει την τεχνική διόγκωση του ελλείματος του 2009, που είχε αποτέλεσμα να οδηγηθεί η Ελλάδα στο κατοχικό μνημόνιο. Οι εισαγγελείς μάλιστα αιτούνται τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών τόσο του Γιώργου Παπανδρέου όσο και του τέως «τσάρου» της οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου. (Για το ποιον του τελευταίου σας συνιστούμε να μην προσπεράσετε αυτή μας την ανάρτηση).
http://tsak-giorgis.blogspot.com/2012/01/blog-post_8765.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου