Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Δεν μιλάμε για βρώμικο '89 αλλά για μια βιβλική καταστροφή


Μετά τις σημερινές εξελίξεις να υπενθυμήσουμε στους εισαγγελείς και δικαστές πως ο Ελληνικός λαος τους ειχε ηδη καταδικάσει απο το καλοκαίρι του 2011 στέλνοντας βροχή τα εξωδικα....
Εδώ δεν μιλάμε για βρώμικο 89 αλλά για μια βιβλική καταστροφή στην οποία το 99% του λαού είναι θύματα και όλοι έχουν άποψη.

Μιλάμε για ένα μνημόνιο που κόστισε μέχρι τώρα το 1/5 του εθνικού πλούτου της χώρας, κατάστρεψε επιχειρήσεις και οικογένειες, οδήγησε σε μετανάστευση και αυτοκτονίες διπλασίασε την ανεργία, ενώ η καταστροφή συνεχίζεται με απροσδιόριστο ακόμη βάθος.

Αυτο το 99% Ελληνικού λαου θα ειναι δίπλα τους ..σε καθε προσπάθεια για τιμωρία των ενόχων.....

Ενα απο τα δεκάδες εξώδικα Ελληνων πολιτών ειναι και αυτο ..της συνέλευσης των Αγανακτισμενων Αγρινίου, στις 15 Ιουνίου 2011

.ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Προς Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας

1. κ. Θάνου Μωραΐτη κατοίκου Αγρινίου (Σαλάκου 2)
2. κ. Ανδρέα Μακρυπίδη κατοίκου Αγρινίου (Ι. Σταΐκου 1)
3. κ. Σοφίας Γιαννακά κατοίκου Αγρινίου (Θέμιδος 1)

5. κ. Μάριου Σαλμά κατοίκου Αγρινίου (Αναστασιάδη 2)
6. κ. Δημήτρη Σταμάτη κατοίκου Αγρινίου (Παπαστράτου 4)
7. κ. Κώστα Καραγκούνη κατοίκου Αγρινίου (Ι. Στάικου 2)
8. κ. Νίκου Μωραΐτη κατοίκου Αγρινίου (Ι. Στάικου 2)
Απάντων Βουλευτών του Νομού Αιτωλοακαρνανίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ: Στον Πρόεδρο της Βουλής

Κύριοι και κυρία Βουλευτές

Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την ψήφιση από τη Βουλή του περίφημου μνημονίου και εμείς μόλις πριν από λίγους μήνες μάθαμε -δυστυχώς όχι από εσάς- τι ακριβώς ψηφίστηκε τότε.
Σε γενικές γραμμές μάθαμε ότι, με το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση:

α) Το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι δεσμευμένα και ελέγχονται από τους δανειστές μας,

β) Κάθε αξιοποίηση εθνικών περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων, ακτών, υπόγειων και υποθαλάσσιων πηγών εθνικού πλούτου, αρχαιολογικών χώρων κ.λ.π.), μετοχών, ομολόγων και άλλων αξιόγραφων και δικαιωμάτων θα μπορεί να γίνεται εις όφελος του δανείου και επομένως μόνο με συγκατάθεση της Τρόϊκας,

γ) Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί, χωρίς τη συναίνεση των δανειστών της να συνάψει οποιαδήποτε οικονομικού περιεχομένου σύμβαση με τρίτη χώρα ή οργανισμό,

δ) Η μορφή της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας θα εξαρτάται από την συναίνεση των δανειστών και το προϊόν της αξιοποίησης θα είναι δεσμευμένη περιουσία,

ε) Έχουμε παραιτηθεί «άνευ όρων και αμετακλήτως» από κάθε ένσταση εθνικής κυριαρχίας και από κάθε άλλη ένσταση που περιέχει ως όρο η σύμβαση. Με όλα αυτά εμείς καταλαβαίνομε ότι η διακυβέρνηση της χώρας έχει εκχωρηθεί στους δανειστές οι οποίοι και δύνανται να τη μεταβιβάσουν σε τρίτους.
Εσείς κ. Βουλευτές ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Αποστολή σας είναι να υπερασπίζεστε το Σύνταγμα, την Εθνική κυριαρχία και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και όχι των δανειστών μας, τα δικαιώματα των οποίων έπονται των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, πράγμα που εσείς δεν πράξατε.

Ερωτάσθε τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετείτε;
Θεωρούμε ότι, στις κρίσιμες αυτές στιγμές, οι Βουλευτές θα πρέπει να σταθούν στο ύψος της αποστολής τους, ως αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού και να ενεργήσουν έτσι και όχι ως εκτελεστές αθέμιτων εντολών του κόμματος τους ή και ξένων συμφερόντων.

Επειδή εντός των προσεχών ημερών επίκειται η ψήφιση και νέου επαχθέστερου μνημονίου, σας καθιστούμε υπεύθυνους και υπόλογους έναντι του Ελληνικού Λαού και ενός εκάστου των θιγομένων πολιτών, εάν με την ψήφο, συναίνεση ή την ανοχή σας ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, οποιοδήποτε νέο μνημόνιο. Σας δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε ποινική δίωξη για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών.

Σας κάνομε επίσης γνωστό ότι επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο έχει ήδη προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών λόγω της εφαρμογής του πρώτου μνημονίου ή λόγω εξουσιοδότησης από εσάς τρίτου για την ψήφισή του.

Ο Ελληνικός Λαός θα αναζητήσει και θα τιμωρήσει τους υπαίτιους μιας κοινωνικής- εθνικής καταστροφής που μπορεί να αποβεί χειρότερη από αυτές του 1922 του 1974 ή ακόμη και του 2ου παγκοσμίου πολέμου και οι υπαίτιοι θα κατηγορηθούν για εσχάτη προδοσία.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σ’ αυτούς που απευθύνεται, προκειμένου να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

Σημείωση σύνταξης
Νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι, η προειδοποίηση αυτή τους καθιστά υπευθύνους για στοιχειοθέτηση -αργότερα- δόλου, εφ΄ όσον κάποιες από τις ανησυχίες των πολιτών πραγματοποιηθούν.

Αγρίνιο 15.06.2011


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου