Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Δείτε την αλήθεια. Δεν καταρρέει η χώρα, καταρρέει το καθεστώς τους.

Όταν ολόκληρη η ανθρωπότητα θεωρούσε κάποτε δεδομένο τον χώρο των τριών διαστάσεων και είχε εγκλωβιστεί στον χώρο αυτόν, μη μπορώντας να δει πιο πέρα, εμφανίστηκε ένας άνθρωπος (ονόματι Αϊνστάϊν) και έδειξε ότι υπάρχει και τέταρτη διάσταση. Τότε όλοι άρχισαν να βλέπουν τον κόσμο διαφορετικά και τελικά φτάσαμε τώρα να μελετάμε μέχρι και 25 διαστάσεις!!!

Στη χώρα μας σήμερα, η προπαγάνδα ....
του καθεστώτος μας έχει κάνει όλους να....βλέπουμε μια μόνο διάσταση. Όλοι εν χορώ οι εκπρόσωποι της πολιτικής και της κρατικοδίαιτης οικονομικής ολιγαρχίας, μαζί με τα καλοθρεμένα παπαγαλάκια τους στα καθεστωτικά ΜΜΕ, μας πιπιλάνε το μυαλό, με την προπαγάνδα και τον εκφοβισμό, ότι καταρρέει δήθεν η χώρα και για να μην συμβεί αυτό, μας συμβουλεύουν πως θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να εφαρμόσουμε ό,τι μας διατάζουν

Όμως υπάρχει κι άλλη διάσταση. Αφήστε επιτέλους τον εαυτό σας να δει την πραγματικότητα. Δεν καταρρέει η χώρα, καταρρέει το καθεστώς τους. Αυτό φοβούνται και γι’ αυτό νοιάζονται. Δεν χρεοκόπησε ο ελληνικός λαός, που είχε τις δουλειές του, τις περιουσίες του, τις καταθέσεις του κ.λ.π., χρεοκόπησε το κρατικοδίαιτο πολιτικοοικονομικό τους σύστημα που εκμεταλλευόταν το λαό.. Προσπαθούν λοιπόν τώρα, να βάλουν, όπως στα άλογα, παρωπίδες στο λαό και να τον οδηγήσουν σε μια κατεύθυνση για να σύρει πίσω του το δικό τους αποτυχημένο καθεστώς.

Αυτό το καθεστώς πρέπει να καταρρεύσει. Δυστυχώς θα πονέσουμε όλοι. Και θα πονέσουμε γιατί αυτό το ίδιο το καθεστώς μας είχε ζεμένους με τα ινία του. Μαζί του μεγαλώσαμε και στα αχνάρια του περπατάμε και εξαρτόμαστε. Πρέπει όμως να κόψουμε, έστω και με επώδυνο τρόπο τα λουριά που μας δένουν μαζί του και να δημιουργήσουμε μια καινούργια Ελλάδα, μακριά από τα καθεστωτικά παράσιτα.

Θα πρέπει να ανοίξει η δημοκρατία στο λαό.
Θα πρέπει να ανοίξει η κατευθυνόμενη και ελεγχόμενη κρατικοδίαιτη οικονομία, που βολεύει μια συγκεκριμένη ολιγαρχία, στους απλούς ανθρώπους για να πολλαπλασιαστούν οι δουλειές και να παραχθεί πλούτος.
Χρειαζόμαστε μια ειρηνική επανάσταση.
Μια επανάσταση συνείδησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου