Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Στις ειδήσεις των 8 σας μιλάει το Δ.Ν.Τ

Αναστέλετε για ενα χρόνο ο φόρος 20% επι των τηλεοπτικών διαφημίσεων !!!!!!!!!!!!!!!

Από τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου.
Εφεδρεία, οφειλές και αυθαίρετα
Θα εξαιρεθούν από την προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα (εφεδρεία), έξι Ακόλουθοι Τύπου που θα συνταξιοδοτηθούν τον Μάρτιο του 2012 καθώς και οι οδηγοί των εταιρειών ΟΣΣΥ, ΣΤΑΣΥ, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Το υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε επίσης την κατά ένα έτος αναστολή επιβολής φόρους 20% επί των διαφημίσεων στα τηλεοπτικά κανάλια, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εκφράστηκε η άποψη ότι ο συγκεκριμένος νόμος πρέπει να καταργηθεί.

Το υπουργικό Συμβούλιο επιπλέον ενέκρινε την εξουσιοδότηση δικηγορικών γραφείων για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών στο δημόσιο.
Αναφορικά με την υποβολή δήλωσης για αυθαίρετη κατοικία, το υπουργικό Συμβούλιο επεξέτεινε τα όρια υποβολής ως τις 28 Φεβρουαρίου 2012.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες στη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού Συμβουλίου, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφερόμενος στις απεργιακές κινητοποιήσεις γιατρών του ΙΚΑ και φαρμακοποιών είπε ότι είναι άλλο πράγμα οι κοινωνικές συγκρούσεις, τις οποίες αντιλαμβανόμαστε, και άλλο οι υποδαυλιζόμενες κινητοποιήσεις.

Το μισθολόγιο των δημοσιογράφων

Στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου προβλέπεται, μεταξύ άλλων, “η τροποποίηση της παρ. 3 του άρθρου 32 του Ενιαίου Μισθολογίου όσον αφορά τις αποδοχές των δημοσιογράφων που απασχολούνται είτε στον στενό και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, είτε στην ΕΡΤ”.

Σύμφωνα με πηγές της κυβέρνησης οι αμοιβές των δημοσιογράφων θα καθορίζονται από κοινές υπουργικές αποφάσεις έπειτα από διαβούλευση με τις οικείες δημοσιογραφικές Ενώσεις.
Πηγη papaioannou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου