Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Προσοχή στη γκανιότα σύντροφοι...

Οχι αλλο πασο ρεεεεεεε....
Το πασο δεν ταιριαζει στην αριστερα.

Σταματηστε να μοιαζετε με τον χαρτοπαικτη που μετα απο συνεχoμενες χασουρες επιτελους πιανει ενα καλο φυλο και αρχιζει να μαζευει καποια κερδη.Καποια κερδη απο ολα αυτα που του εχουν παρει χρονια τωρα τα μεγαλα λαμογια σε χαμενες και στημενες παρτιδες.

Και τοτε τι κανει; Επειδη τους εχει φοβηθει το ματι του, καθεται στα λιγοστα κερδη που για πρωτη φορα βλεπει μπροστα του και αρχιζει τα πασο.

Ακομα κι οταν βλεπει τους χαρτοκλεφτες να κανουν παρτυ δεν μιλα, δεν χαλαει την παρτιδα μια και αυτος εχει καποια κερδη. Τουλαχιστον ετσι νομιζει.

Τι κι αν χρονια τωρα παρακαλουσε να του "γυρισει", και τοτε να δειτε τι εχει να γινει δηλωνε σε οσους τον αμφισβητουσαν.

Τι κι αν οι απ εξω του φωναζουν οτι τωρα ειναι η ωρα να παιξει τα ρεστα του;

Τι κι αν οι απ εξω του φωναζουν οτι ο σκοπος του παιχνιδιου δεν ειναι να κερδισεις λιγα απο τα χαμενα αλλα να τα κερδισεις ΟΛΑ!!! Ολα οσα σου κλεψανε σε στημενες παρτιδες και αλλα τοσα!

Αυτος εκει... με το ενα χερι να πεταει τα χαρτια του στο τραπεζι μαζι με ενα μεγαλοπρεπεστατο πασο και με το αλλο χερι να χαιδευει τα λιγοστα κερδη που εχει μπροστα του μη γνωριζοντας οτι στο τελος η γκανιοτα κερδιζει και τον πιο συντηρητικο παιχτη.

Γι αυτο ρε συντροφοι, ακουστε και μια φορα τους απ εξω και... ΠΑΙΞΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΑΣ!!!

Και προσοχη...στην γκανιοτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου