Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Τα “σπασε” ο Λεβεντοπαπάς από το ΑΓΡΙΝΙΟ: “Κόμπρα, προδότης και απατεώνας o ΣΑΜΑΡΑΣ!!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας τέτοιος ΙΕΡΕΑΣ, όπως ο παπα-Ηλίας Υφαντής, έπρεπε να βρίσκεται στο τιμόνι της Αρχιεπισκοπής και όχι ο συνεργαζόμενος με ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ και ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, Ιερώνυμος..

ΙΕΡΕΙΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΗΔΕΣ, θάπρεπε να βρίσκονται επικεφαλής στις Μητροπόλεις, αντί τα θρασίμια που έχουν υποταγεί στον υλισμό, στην εξουσία και στις.... σωματικές - ψυχικές τους ανωμαλίες.

Πόπη Σουφλή




1456

Με πύρινο λόγο μίλησε για ακόμη μια φορά ο γνωστός “επαναστάτης” Παπα-Ηλίας Υφαντής από το Αγρίνιο για όλους εκείνους που κατέφαγαν όπως ανέφερε τον Ελληνικό λαό. 

Ο δυναμικός ιερέας μίλησε για απατεώνες και προδότες τους οποίους όπως ανέφερε, πρώτοι που τους υποστηρίζουν είναι οι θρησκευόμενοι άνθρωποι και ιερείς...


Η ομιλία πραγματοποιήθηκε σε κεντρική πλατεία χωριού πριν λίγες ημέρες, ενώ ο Παπα-Ηλίας είναι γνωστός σε όλους ως λεβεντοπαπάς που τα λέει έξω από τα δόντια. 

Ο συνταξιούχος Παπα-Ηλίας Υφαντής,σύμφωνα με το romfea.gr,  πατέρας 5 παιδιών παλαιότερα σε άρθρο του, είχε καταγγείλει ότι είχε δοθεί εντολή να μην κηρύττει και ιδιαίτερα στην πόλη του Αγρινίου.

Δείτε το χαρακτηριστικό ΒΙΝΤΕΟ





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου