Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Μηχανοκίνητο Κομβόϊ προς το νοσοκομείο του Αγρινίου


Δελτίο Τύπου

    Πραγματοποιηθηκε τη Δευτερα 15-09-2014 στα γραφεια της Β ΕΛΜΕ (Διαλετη 7) η δευτερη συναντηση των πρωτοβαθμιων και δευτεροβαθμιων συνδικαλιστικων οργανων της πολης του Αγρινιου και του νομου,καθως επισης και των φορεων,των παραταξεων του Δημοτικου Συμβουλιου,των κινηματων και των συνελευσεων της πολης,με σκοπο τον συντονισμο δρασης,για την αποτροπη της υπολειτουργιας και του "λουκετου" των νοσοκομειων Αγρινιου και Μεσολογγιου.
Σε αυτη κατοπιν μιας ενδιαφερουσας συζητησης και προτασεων,αποφασισθηκαν τα εξης
       1. Το Σαββατο 20-09-2014 και ωρα 10.00 το πρωι στα πρωην σφαγεια Αγρινιου (παρκινγκ αυτοκινητων),θα συγκεντρωθει μηχανοκινητο κομβοι (αυτοκινητα,μηχανες,ποδηλατα) ,με κατευθηνση κεντρικους δρομους του Αγρινιου και τελικο προορισμο το Νοσοκομειο Αγρινιου,οπου αντιπροσωπεια των φορεων θα συναντηθει με την διοικηση του νοσοκομειου,υποβαλωντας υπομνημα δεκα προτασεων-απαιτησεων που απο κοινου αποφασισθηκαν στην χθεσινη συσκεψη.
         2. Ζητηθηκε απο ολους τους φορεις που συμετειχαν στη συσκεψη,αλλα και απο οσους δεν μπορεσαν να παρεβρεθουν παρολο που το επιθυμουσαν,μεσω της σημερινης ανακοινωσης,να μας δηλωσουν σε διαστημα 10 ημερων το ονομα καποιου εκπροσωπου τους,για την δημιουργια ενος Συντονιστικου Φορεων που θα συσκεπτεται για θεματα που αφορουν ολα τα κοινωνικα αγαθα αλλα και τα σημαντικα προβληματα των κατοικων της ευρυτερης περιοχης του Αγρινιου και του Νομου.
Η δηλωση των εκπροσωπων για το Συντονιστικο αυτο θα γινεται στο τηλ. 6945-114753 (Καμζελας Νικος).
Παρακαλουμε τους ιδιοκτητες και τους εργαζομενους στα μεσα ενημερωσης της περιοχης να συμβαλουν και να ενισχυσουν με την προβολη του spot και του δελτιου τυπου που αποστελουμε,τον αγωνα της τοπικης κοινωνιας για ΔΩΡΕΑΝ και ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.
                                                                 ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ"​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου