Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Βίασαν 15χρονη σε χωριό του Αγρινίου

Οι δύο άντρες πήραν από μαγαζί την κοπέλα, επειδή ήταν αργά, με την πρόφαση να την πάνε στο σπίτι της -Αντί αυτού την πήγαν στο σπίτι του ενός, ο οποίος ήταν μόνος στο σπίτι του, καθώς η γυναίκα του και τα 2 του παιδιά έλειπαν
Ένα 15χρονο κοριτσάκι βίασαν δύο άντρες κάτω των 30 ετών σε χωριό του Αγρινίου, το οποίο «πέφτει» στην Λίμνη Τριχωνίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniovoice.gr, οι δύο άντρες πήγαν το νεαρό κορίτσι στο σπίτι του ενός και το βίασαν. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο άντρες βρίσκονται ήδη στο κρατητήριο και αναμένεται να γίνει εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ την Δευτέρα 28 Ιουλίου αναμένεται να δοθεί γενετικό υλικό από τον ιατροδικαστή και να διαπιστωθεί ο βιασμός.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 23 Ιουλίου το βράδυ οι δύο άντρες βρίσκονταν σε μαγαζί του χωριού μαζί με την κοπέλα ΚΑΙ τον πατέρα της και έπιναν. Σύμφωνα δε με τις ίδιες πηγές, οι τέσσερίς τους είχαν πιει πάρα πολύ και η ώρα ήταν περασμένη. Ο πατέρας έμεινε στο μαγαζί για να… συνεχίσει το πιοτό, ενώ οι δύο άντρες πήραν την κοπέλα, επειδή ήταν αργά, με την πρόφαση να την πάνε στο σπίτι της. Αντί αυτού όμως την πήγαν στο σπίτι του παντρεμένου, ο οποίος ήταν μόνος στο σπίτι του, καθώς η γυναίκα του και τα 2 του παιδιά έλειπαν στο πατρικό τους.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο – επίσης μεθυσμένος- πατέρας του ενός πήγε νωρίς το πρωί να πάρει τον γιο του για δουλειά. Ο γιος όμως αντέδρασε και υπό άγνωστες αιτίες τσακώθηκε με τον πατέρα του, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει στο κεφάλι. Ο ηλικιωμένος άντρας μάλιστα βρίσκεται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Σύμφωνα δε με καταγγελίες κατοίκων του χωριού, οι δύο νεαροί δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν κάτι και προκαλούν ντόρο στην τοπική κοινωνία, ενώ ο πατέρας του ενός έχει κατηγορηθεί παλιότερα -επίσης- για βιασμό!

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Eλπίζουμε το επόμενο κορίτσι που θα βιάσουν αυτοι που αφησες ελεύθερους Κυριε Εισαγγελεύ... ναναι το δικό σου !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή