Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

joinourspace.Και εισαι ελεύθερος να διεκδικήσεις τα δικαιωματά σου ;;;



Η ελληνική εκδοση


Η Αγγλική εκδοση

Η ιστοσελίδα  
με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαικής επιτροπής !!!!

 Η ανεργία  καλπάζει ,ξεπερνούν τα 26 εκατομμύρια οι άνεργοι της Ευρώπης,  με τους νέους να βρίσκονται στη χειρότερη μοίρα. 

Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης οι μισθοί μειώνονται με υψηλή ταχύτητα (-12%) και ο ευρωπαϊκός Νότος ζει την επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης,τα παιδία λυποθυμανε ,τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται,προς οφελος των τραπεζών. 

Απο την 1/1/2013 το Δημοσιονομικο Σύμφωνο μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης και άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελεί μια "νεα πραγματικότητα" στον ανηλεή κοινωνικό πόλεμο που έχει κηρύξει το ευρωπαϊκό κεφάλαιο σε βάρος των εργαζομένων σε όλες τις χώρες μέλη της ΕΕ καθώς επιβάλλεται μόνιμο καθεστώς επιτροπείας για όλες τις χώρες, στο όνομα της τήρησης ισοσκελισμένων προϋπολογισμών
 Η γαλλική πολεμική μηχανή με τα Rafale ισοπεδώνει το Μάλι σε αναζήτηση τρομακρατών οχι για ουράνιο ,χρυσό και πετρέλαιο

ΑΛΛΑ η Ευρωπαϊκή επιτροπή κόπτεται για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Αυτη η διαφήμιση παίζει στις τηλεοράσεις ολων των κρατων μελών και καλεί σε "συμμετοχή" γιατι ετσι μπορεις να αλλάξεις  την πορεία τον πραγμάτων!!!
 ...Εννοείται η συμμετοχή ειναι διαδικτυακή  γιατί ετσι και βγεις στο δρόμο ,καταλαβαινεις για τα καλά τη δημοκρατία τους....

 Στις φωτό παραδείγματα Ευρωπαικής Δημοκρατίας στην Αθηνα ,στην Ισπανία ....




.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου