Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Η Χρυσή Αυγη ανακοινώνει: ” Καθ υποδηξήν μας οι αστυνομικές επιχειρήσεις”



Ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή αυγή αποκαλύπτοντας ότι ο κρατικός μηχανισμός   ο κ. Δένδιας και το Υπουργείο λειτουργούν κατ υπόδηξήν τους.
Στην ανακοίνωση αναφέρουν
Δεν το κάνουν για να περιορίσουν το έγκλημα, αλλά ελπίζουν πως έτσι θα περιορίσουν τα ποσοστά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος
Ο υπουργός Προ – Πο, Νίκος Δένδιας προσπαθεί με εντυπωσιακές θεατρικού τύπου επιχειρήσεις να πείσει την ελληνική κοινωνία πως ενδιαφέρεται για την ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη, την ίδια στιγμή που έχει τεθεί ξεκάθαρα ως προστάτης των λαθρομεταναστών. Η Χρυσή Αυγή έχει τονίσει επανειλημμένως πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός εις βάρος των Ελλήνων. Τα επικοινωνιακά σόου του κ. Δένδια όπως ο καφές με τον Σαμαρά στην αποστειρωμένη πλατεία Ομονοίας και οι επιχειρήσεις στις άδειες καταλήψεις με περισσότερες κάμερες απ΄ ό,τι αστυνομικούς δεν πείθουν κανέναν!

Χθες στην αρμόδια επιτροπή Δημοσίας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, παρουσία του Νίκου Δένδια ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός έθιξε τα καίρια ζητήματα της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης, τα οποία δεν λύνονται με ευχολόγια και θεατρικές επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, στο 01:30 αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί στην Πάτρα και λέει χαρακτηριστικά:  “Πηγαίνετε μια βόλτα από την Πάτρα που ευαγγελιζόσασταν πως τα πράγματα είναι καλά. Πηγαίνετε στο κτίριο της Πειραϊκής – Πατραϊκής και δείτε πόσοι Πακιστανοί, Αφγανοί και πόσοι άλλοι είναι εκεί μέσα“.

Ο υπουργός Προ – Πο που κινείται καθαρά με πολιτικά και επικοινωνιακά κριτήρια και όχι με γνώμονα την δημόσια ασφάλεια και το κοινωνικό συμφέρον έσπευσε σήμερα να προβεί σε μια ακόμα επιχείρηση στην Πάτρα καθ΄υπόδειξη της Χρυσής Αυγής. Πιστεύει ο κ. Δένδιας πως έτσι θα ρίξει στάχτη στα μάτια του λαού και θα ανακόψει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής. Αργείτε κ. Δένδια και ακολουθείτε ασθμαίνοντας…

papaioannou

1 σχόλιο:

  1. Επιτελους ανοιξαν οι δουλιές, ο Χρηματοδοτης δίνει δουλειά στη συνιστώσα του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή