Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Καταδίκες πρώην και νυν Αντιδημάρχων του πρώην Δήμου Αστακού και του Δήμου Ξηρομέρου.


Με σχετική μας ανάρτηση στις 3 Φεβρουαρίου (δείτε εδώ), σας είχαμε ενημερώσει για επικείμενη δίκη με κατηγορούμενους πρώην και νυν Αντιδημάρχους του πρώην Δήμου Αστακού και του Δήμου Ξηρομέρου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραλείψεις σχετικά με την ύδρευση του τέως Δήμου Αστακού και του Δήμου Ξηρομέρου.
Η δίκη έγινε σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο του Μεσολογγίου και σύμφωνα με πληροφορίες μας είχαμε καταδίκες με ποινές, τόσο φυλάκισης όσο και χρηματικές, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε πιο αναλυτικά.

Νεότερη ενημέρωση: Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε οι πρώην Αντιδήμαρχοι Δήμου Αστακού κ. Ευάγγελος Ναούμης και κ. Γεώργιος Μπαρμπαρούσης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου κ. Φώτιος Λιβάνης και ο νυν Αντιδήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου κ. Ανδρέας Μαγγίνας, καταδικάστηκαν με 18 μήνες φυλάκιση ο καθένας και με 5000 ευρώ πρόστιμο ο καθένας επίσης. Από τους κατηγορουμένους ασκήθηκε έφεση κατά της απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου.

ΜΥΤΙΚΑΣ press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου