Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Συνέντευξη η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το νερό στο Αγρίνιο


Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 στις 6:30 το απόγευμα η Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αιτ/νίας  καλεί σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αγρινίου (Χαρ. Τρικούπη αρ 10 στο Αγρίνιο), με θέμα:
«Η Τιμολογιακή πολιτική της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου από το 2009 μέχρι σήμερα»
«Η πρόσκληση εκτός από τα Μέσα Ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους της περιοχής απευθύνεται και σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Αγρινίου με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση τους πάνω στο θέμα, αφού την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αγρινίου σημαντικές αυξήσεις στην τιμή του νερού (22ο και 23ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, Έγκριση της αριθμ. 55/2013 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α. περί διόρθωσης απόφασης τιμολογιακής πολιτικής έτους 2013 και Έγκριση της αριθμ. 66/2013 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α. περί τιμολογιακής πολιτικής έτους 2014 αντίστοιχα).
Στην Συνέντευξη καλούνται επίσης και οι εκπρόσωποι όλων των φορέων και των συλλογικοτήτων της περιοχής.», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της  Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αιτωλ/νίας.


ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΗΛΙΓΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου