Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Κάψτε τα φύλλα επιστράτευσης! Ο λαός είναι μαζί σας......Συστρατευμένος!


Άλλο ένα μεγάλο βήμα, έκαναν απόψε οι εκπαιδευτικοί. Δεν υπερψήφισαν μόνο την πρόταση της ΟΛΜΕ για απεργίες, εντός των πανελλαδικών εξετάσεων, αλλά οι συνελεύσεις ήταν τόσο μαζικές, που η συμμετοχή σε αυτές, ξεπέρασε και αυτή των εκπαιδευτικών που ψηφίζουν στις εκλογές τους. Από 90 έως 95% τα ΝΑΙ στην απεργία, σε κάθε ΕΛΜΕ, διαψεύδοντας τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης, που περίμεναν τους εκπαιδευτικούς να μιμηθούν τους μεγαλοσυνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, και να δώσουν αέρα στην κυβέρνηση.
  Είναι σαφές, ότι σε αυτή τη φάση, η Χουντική, τρικομματική κυβέρνηση, δεν θα υποχωρήσει σε αυτή τη φάση, θα το πάει μέχρι τέλους. Εξάλλου, ο Σαμαράς χθες, φίλοι εκπαιδευτικοί σας αποκάλεσε μία κακή συντεχνία. Και εσείς, με την σειρά σας, δεν πρέπει να υποχωρήσετε, υπό την απειλή της επιστράτευσης.
  Κάψτε τα φύλλα επιστράτευσης, και κανένας επιστρατευμένος να μην εμφανιστεί την Παρασκευή στα Σχολεία. Δείξτε τον δρόμο, και για άλλες κοινωνικές ομάδες, αλλά κυρίως νικήστε. Είναι σίγουρο, ότι αν οι πανελλαδικές, δεν διεξαχθούν 1-2 μέρες, θα κερδίσετε. Ο Πρόεδρος της Χούντας, Σαμαράς θα επιστρέψει από το Σινικό Τείχος, όχι για να σας υποτάξει, αλλά για να σώσει την κυβέρνηση του. Και μπορεί, να μην καταφέρει ούτε αυτό!
  Την Δευτέρα, εμείς οι καναπεδάτοι, οι παραιτημένοι ξυπνήσαμε. Γεμίσαμε, μετά από καιρό το Σύνταγμα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο, και πολλές πόλεις της χώρας. Την Δευτέρα, είπαμε ''Σεβασμό στους δασκάλους μας''. Και από αύριο, αν επιμείνετε στην πράξη, και απεργήσετε, θα δείτε ακόμα περισσότερους από εμάς στους δρόμους, στις πλατείες και στα σχολεία της χώρας.
  Δεν θα απολυθείτε αν τα κάψετε τα κωλόχαρτα, θα απολύσετε όμως εσείς την άθλια κυβέρνηση μας!

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2013/05/blog-post_8820.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου