Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΡΑ !!!!!



ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ.ΕΞΩ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΡΑ!
(Το παρακάτω κείμενο ψηφίστηκε με ομοφωνία απο την Λ/Σ Μολάων στις 15- 9-2011 )
Όταν ξεκινήσαμε το κίνημα των πλατειών , στην Ελλάδα , στην Ισπανία και σε τόσες άλλες χώρες του Πλανήτη Γή , ήμασταν ξεκάθαροι ,λέγαμε: Όλοι στις πλατείες τώρα , κάτω τα κόμματα και τα ξεπουλημένα συνδικάτα , άμεση δημοκρατία τώρα ,δεν θα φύγουμε αν δεν φύγουν όσοι μας έφεραν εδώ “Τρόικα ,Μνημόνια, κυβερνήσεις ,κόμματα ,τράπεζες»,επανάσταση!
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ είπαμε, δεν είπαμε μεταρρύθμιση!!!
Είπαμε να πολεμήσουμε την αρρώστια και όχι τα συμπτώματα!
Αυτό που εκφράστηκε ξεκάθαρα σε τόσα και τόσα ψηφίσματα των πλατειών της χώρας ήταν το συμπέρασμά μας ότι δεν φτάσαμε εδώ μόνο εξαιτίας του (πεθαμένου ήδη από καιρό) καπιταλισμού αλλά και εξαιτίας των πολιτικών ,της προδοσίας και της χειραγώγησής μας από το σύνολο των κομμάτων!
Είχαμε και έχουμε δίκιο! Δεν καταδικάσαμε μόνο τα κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο αλλά το σύνολο των «αντιπροσώπων» ,το σύνολο των νταβατζήδων της βούλησης και της εργατικής μας δύναμης ,όλους αυτούς (κομματικά και συνδικαλιστικά στελέχη) που παραχορτασμένοι από τις επιδοτήσεις του συστήματος ,ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ !
Κανένας τους δεν μας ενημέρωσε για το μέγεθος του δημόσιου χρέους. Κανένας τους δεν μας μίλησε για το παιχνίδι που τόσα χρόνια παιζόταν πίσω από τις πλάτες μας! Μας  πούλησαν τόσο συχνά και τόσο φτηνά!
Από πολίτες και ελεύθερους ανθρώπους μας μετέτρεψαν μέσα από την εθελόδουλη ανοχή ή συνενοχή μας σε πελάτες, σε εργαλεία και προϊόντα του απάνθρωπου αυτού συστήματος!….
Είπαμε φτάνει πια! Άμεση Δημοκρατία  Τώρα!
Αλλά είπαμε επίσης «όλοι στις πλατείες»!Δεν αποκλείσαμε κανέναν ΠΡΩΗΝ ψηφοφόρο κανενός κόμματος! Δεν αποκλείσαμε κανέναν εργαζόμενο που είχε συνδικαλιστική  δράση, αλλά βλέπετε είχαμε την αφέλεια να νομίσουμε ότι απευθυνόμαστε σε συνειδητοποιημένους και ελεύθερους πολίτες και όχι σε πρόβατα και τυφλούς ακολουθητές των πολιτικάντηδων βοσκών και των κομματόσκυλών τους!
Ο λόγος ,στις συνελεύσεις μας  ,δινόταν και δίνεται ισότιμα σε όλους χωρίς να ζητηθεί ποτέ από κανέναν η κομματική του ταυτότητα!
Μας κατηγόρησαν για «απολιτικισμό» , για «εκτονωτική ,γηπεδικού χαρακτήρα ,εκτόνωση» , έως και για «φασισμό» ,γιατί λέει «δεν δεχόμαστε τα κόμματα…» λες και είμαστε υποχρεωμένοι να ταυτίζουμε την Πολιτική με τους εκποιητές και τους σωματέμπορές της!!!
Δεν τους έφτασε αυτό , έστειλαν στις, έτσι κι’ αλλιώς ανοιχτές συνελεύσεις των πλατειών ,λογής –λογής κομματόσκυλα , «πρακτορίσκους»  με το ένα πόδι στην πλατεία και με το άλλο στο κόμμα , να καπηλευτούν αυτό που ήταν και είναι ελεύθερο και επομένως υπό την προστασία του καθενός μας την νεογέννητη Άμεση  Δημοκρατία!
Τόσες και τόσες βδέλλες μας κόλλησαν «από δίπλα» και εντελώς ξεδιάντροπα δήλωναν «αυτόκλητοι αντι-πρόσωποι» του κινήματος στο διαδίκτυο και στα Μ.Μ.Ε. Τόσες «κρυφο-ομάδες» και υποχθόνιες σέχτες προσπάθησαν να χειραγωγήσουν το κίνημα….
·         Αρκετοί απ’ αυτούς ανήκουν στα μικρά κόμματα της «αριστεράς» που τόσα και τόσα χρόνια ασχολούνται με την επανάσταση με τέτοιον τρόπο που να την καταστούν απραγματοποίητη….Είναι οι γνωστοί διοργανωτές των «επαναστατικών παρελάσεων» στις διαδηλώσεις….Είναι οι γνωστοί «προστάτες» της κάθε εξέγερσης και ειδικά της νεολαίας.
Είχαν και έχουν το απίστευτο θράσος να μιλάνε για το κίνημα των πλατειών εκτός συνελεύσεων σε «φεστιβάλ» και εκπομπές της τηλεόρασης .Είχαν και έχουν την ανεντιμότητα να μιλάνε εξ’ ονόματος του κινήματος με μοναδική τους επιδίωξη να ασκήσουν και πάλι στις πλάτες μας το αγαπημένο τους «σπορ»   την ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ !!!
Ε λοιπόν ανεντιμότατοι «κύριοι» και «κυρίες» ,ένα έχουμε να σας πούμε : ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΩΣ ΕΔΩ!
Το αν ξεπουλάτε τόσο φτηνά τους προηγούμενους λαϊκούς αγώνες είναι πρόβλημά σας , αλλά και δικό μας!
Το αν προτιμάτε να ξεφτιλίζεστε κατ’ επανάληψη , παίρνοντας «γραμμή από το κόμμα» ,αντί να προσπαθήσετε ,έστω και τώρα που έπεσαν οι μάσκες, να ψάξετε να βρείτε την δικιά σας φωνή είναι δικό σας πρόβλημα!
Το αν , η εξουσιολαγνεία σας    είναι πολύ ισχυρότερη από την όποια αξιοπρέπειά σας ,είναι δικό σας πρόβλημα ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΤΕ!
Είμαστε εδώ και θα μείνουμε μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι «πολιτικά» έχετε πεθάνει εδώ και καιρό !
Δεν ξέρουμε , αν θα νικήσουμε σήμερα ή αύριο! Ένα  είναι το σίγουρο :
Όταν η κοινωνία απελευθερωθεί από τα δεσμά της χειραγώγησης και της εκμετάλλευσης θα βάλει οριστικά και αμετάκλητα τα «έργα» του σιναφιού σας ,στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!!!
Τελειώνοντας σας αφιερώνουμε τα παρακάτω λόγια για να σας αφαιρέσουμε και το τελευταίο σας ενδεχόμενο άλλοθι , ότι δήθεν δεν «έτυχε να τ’ ακούσετε ποτέ» .
·         «Κάποιος από τους ομιλητές στην Λαϊκή Συνέλευση Συντάγματος είπε ότι «αν οι άνθρωποι χάσουν την ελπίδα και την ουτοπία ,τότε στρέφονται ή κατά του εαυτού τους ή κατά άλλων ανθρώπων!» Κάποιος άλλος είπε «ν’ αγωνιστούμε για την διάσωση της ανθρωπιάς μας».
Εντάξει θέλει κότσια να παραδεχτεί κανείς ότι «πέρασε την ζωή του λάθος» μέσα από την παραίτησή του από την ιδιότητα του πολίτη και τον αυτοϋποβιβασμό του σε εργαλείο και προϊόν του συστήματος .Ας μην φοβηθούμε ν’ αντικρύσουμε τις δυνατότητες του εαυτού μας και των διπλανών μας ως ελεύθεροι – υπεύθυνοι πολίτες !Πηγή της αποφασιστηκότητάς μας δεν είναι η απόγνωση αλλά η βαθιά εμπιστοσύνη μας στον , φύση ελεύθερο και κοινωνικό άνθρωπο!»
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΕΛΑ!
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ –ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ!
ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Λ/Σ ΜΟΛΑΩΝ στις 15-9 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου