Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ο Στυλιανίδης το παραδέχθηκε για τα νησιά....


 «Η ανοησία ενός οποιουδήποτε ξένου διεθνούς υπαλλήλου δεν εκφράζει την ελληνική πολιτική». Με αυτά τα λόγια ο υπουργός Εσωτερικών, Ευρυπίδης Στυλιανίδης, επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς στη Βουλή ότι τέθηκε από την τρόικα θέμα εκκένωσης των ελληνικών νησιών που έχουν λιγότερους από 150 κατοίκους.

«Η ανοησία ενός οποιουδήποτε ξένου διεθνούς υπαλλήλου δεν εκφράζει την ελληνική πολιτική. Την πολιτική για το Αιγαίο την εκφράζει η κυβέρνηση αξιόπιστα και μαχητικά και να είστε βέβαιοι ότι και στην πράξη αυτή η πολιτική επιδιώκεται να κατοχυρωθεί από τον Αντώνη Σαμάρα», ανέφερε ο κ. Στυλιανίδης.


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από την πλευρά του, ζήτησε την παραίτηση του Γιάννη Στουρνάρα για το θέμα. «Ο Υπουργός ήταν σαφέστατος και προκύπτει θέμα παραίτησης του Υπουργού Οικονομικών και το θέτουμε.  Γιατί ο κ. Στουρνάρας διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο από την τρόικα.  Τώρα φαίνεται ότι η ανοησία τελικά ειπώθηκε, άρα ή ο κ.Στουρνάρας λέει ψέματα ή ο κ. Στυλιανίδης. Εγώ πιστεύω τον κ. Στυλιανίδη και ζητώ την παραίτηση του κ. Στουρνάρα», είπε ο κ. Καμμένος.

enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου