Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Η Κύπρος στα διεθνή πετρελαϊκά φόρα !!



Τον ρόλο της Κύπρου στο νέο ενεργειακό τοπίο που δημιουργείται στην ανατολική Μεσόγειο θα αναδείξει σε διεθνές συνέδριο στη Νορβηγία ο υπουργός Εμπορίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νεοκλής Συλικιώτης. Το συνέδριο διοργανώνει το “Οffshore Νorthern Seas Foundation” και σε αυτό συμμετέχουν παράγοντες της πολιτικής και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιρειών πετρελαιοειδών στον κόσμο.

Το συνέδριο αυτό θεωρείται από τα σημαντικότερα στον κόσμο στα θέματα ενέργειας και διεξάγεται στην πόλη που βρίσκεται το ενεργειακό κέντρο της Νορβηγικής Stat Oil και είναι έδρα της Διεύθυνσης Νορβηγικών Πετρελαίων. Συμμετέχουν υπουργοί ενέργειας και εξωτερικών από πετρελαιοπαραγωγούς χώρες και εκπρόσωποι όλων των μεγάλων εταιρειών πετρελαίου και Φυσικού αερίου.

Ο υπουργός Εμπορίου Νεοκλής Συλικιώτης δήλωσε ότι από την περιοχή μας μπορεί να υπάρξει μια πολύ σημαντική συνεισφορά στην ενεργειακή ασφάλεια διεθνώς και ιδιαίτερα της Ευρώπης. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα στο συνέδριο θα παρίσταται και θα μιλά και ο Ελλαδίτης υπουργός…

 DEFENCE-POINT.GRhttp://www.defence-point.gr/news/?p=56604

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου