Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αντωνάκη ????????Δώρα απο τη Siemens ??? Έλληνες πολιτικοί με ειδικό βραχιολάκι εντοπισμού...



Απο Facebook :Διαδηλώνω γιά την πατρίδα μου καί στό όνομα όσων της χάρισαν τη ζωή τους

 Νομίζω αυτο το αρθρο απο το κουρδιστό πορτοκάλι περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που συμβαίνει...


Έλληνες πολιτικοί με ειδικό βραχιολάκι εντοπισμού...

 Από τον Βασίλη Μπόνιο 

Καθώς το σκάνδαλο Siemens σκεπάστηκε  αλά ελληνικά, ας δούμε ποιοί -εκτός Ελλάδος- θα μπορούσαν να γνωρίζουν τους πραγματικούς αποδέκτες του μαύρου χρήματος που βγήκε από τα ταμεία της εταιρείας. Κατ΄αρχήν γνωρίζουν -σύμφωνα με τον κοινό νου- οι γερμανικές Αρχές, οι οποίες επιτρέπουν στον Μιχ. Χριστοφοράκο να κυκλοφορεί ελεύθερος στη Γερμανία. Παρότι δεν γνωρίζουμε εάν μέσα στη συμφωνία είναι να ενημερώνει την γερμανική αστυνομία για τις εκτός χώρας μετακινήσεις του, το γεγονός ότι έστω και εντός γερμανικού εδάφους παραμένει ελεύθερος σημαίνει ότι έχει κελαηδήσει τα πάντα.

Δεν μπορούμε να φαντασθούμε πως μια πολυεθνική η οποία σε πολλά κράτη αναγκάστηκε να πληρώσει αποζημιώσεις επειδή συμμετείχε σε δωροδοκίες, δεν χρησιμοποίησε κάθε μέσο για να εντοπίσει που πήγαν τα λεφτά. Ποια δικά της στελέχη καταχράσθηκαν το χρήμα και σε ποιες τσέπες Ελλήνων πολιτικών πήγε το χρήμα. Δεν μιλάμε για κομματικά ταμεία μια και ο Χριστοφοράκος έδωσε τα ονόματα του Γείτονα και του Βαρθολομαίου. Η γερμανική κυβέρνηση λοιπόν γνωρίζει ποιοί Έλληνες πολιτικοί είναι οι λαδιάρηδες. Από τη στιγμή που το γνωρίζει είχε δύο επιλογές. Η μία ήταν να τους ξεμπροστιάσει και να τους διαπομπεύσει διεθνώς. Η άλλη ήταν να τους εκβιάσει και να τους χρησιμοποιεί σαν πιόνια της. Πράγμα που όπως όλα δείχνουν κάνει ήδη η κ. Μέρκελ.

Ποιοι άλλοι γνωρίζουν για τους λαδωμένους Έλληνες πολιτικούς από την  Siemens; Κατά πάσα πιθανότητα και οι Αμερικανοί, οι οποίοι ξεσκέπασαν διεθνώς το σκάνδαλο της γερμανικής εταιρείας, όταν η  Siemens θέλησε να χτυπήσει την κινέζικη αγορά των αξονικών τομογράφων που μονοπωλούσε η  General Electric. Πως θα μπορούσαν να γνωρίζουν οι Αμερικανοί τους εγχώριους λαδιάρηδες πολιτικούς που τα παντελόνιασαν από την  Siemens; Η μία μέθοδος είναι δια μέσω μυστικών υπηρεσιών. Η άλλη είναι η περίφημη Νομική Εταιρεία  Debevoice & Plimpton, η οποία ερεύνησε σε όλες τις χώρες που είχαν πάρε δώσε με την Siemens, την πορεία του χρήματος. Παρότι στην Αθήνα οι ακριβοπληρωμένοι δικηγόροι του κ. Χριστοφοράκου έκαναν ότι μπορούσαν για να εμποδίσουν την έρευνα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι ερευνητές της εταιρείας γνωρίζουν ποιοί Έλληνες πολιτικοί λαδώθηκαν από την Siemens.

 Aμερικανοί, Γερμανοί, Άγγλοι, Γάλλοι, Ρώσοι, Κινέζοι και Ισραηλινοί γνωρίζουν επίσης ποιοί Ελληνες πολιτικοί λαδώθηκαν από την σκοτεινή μπίζνα των λαμπερών Ολυμπιακών Αγώνων της «Μίζας 2004», με τα C4i και τα υπόλοιπα αξεσουάρ. Οι ίδιοι και μαζί τους και οι Ιταλοί γνωρίζουν ποιοι Έλληνες πολιτικοί λαδώθηκαν από τα περίφημα εξοπλιστικά προγράμματα.

Σας θυμίζουμε ότι στις 18 Μαρτίου 2011 ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel με αφορμή δημοσιεύμα του περιοδικού τον Φεβρουάριο του 2011, που τον συνέδεσε με την υπόθεση χρηματισμών της εταιρίας κατασκευής υποβρυχίων Ferrostaal. Μάλιστα κέρδισε την υπόθεση αλλά τώρα που βρίσκεται στον Κορυδαλλό οι συντάκτες του γερμανικού περιοδικού έχουν κάθε λόγο να αισθανονται δικαιωμένοι.
Απέχουμε λοιπόν δύο βδομάδες πριν τις εκλογές στις οποίες συμμετέχουν και κάποιοι πολιτικοί που βρίσκονται στην κυριολεξία στο έλεος των ηγεσιών ξένων χωρών.


Αυτοί είναι σαν τους φυλακισμένους που έχουν πάρει άδεια και κυκλοφορούν με ειδικό βραχιολάκι εντοπισμού. Ακριβώς αυτή την αντιμετώπιση έχουν οι δικοί μας από τη Μέρκελ, τον Ομπάμα, τον Κάμερον, τον Πούτιν και πάει λέγοντας. Στο πρόσωπο των διεφθαρμένων Ελλήνων πολιτικών τους οποίους χρησιμοποιούν, ο καθένας για τα συμφέροντά του, οι ισχυροί συνομιλητές μας όπως η Μέρκελ, η Λαγκάρντ, ο Ομπάμα, ο Πούτιν, (παλαιότερα και ο Σαρκοζί), βλέπουν και τον ανώνυμο πολίτη-τον λαό-που τον θεωρούν αντίστοιχη λινάτσα με κάποιους από τους πολιτικούς του. Είναι λογικό λοιπόν είτε ο Σόιμπλε, είτε η Λαγκάρντ, είτε η Μέρκελ να μιλάνε τόσο απαξιωτικά για τους Έλληνες που τους θεωρούν βουτηγμένους στην διαφθορά, την ανομία και την ατιμωρησία.

Με αυτό το πολιτικό προσωπικό η χώρα δεν έχει καμία τύχη.

Πράγματι ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια κάποια λύση γιατί ώσπου να διαφθαρούν κι αυτοί-παρότι δεν θεωρούμε δεδομένο ότι θα συμβεί-θα περάσουν κάποιοι μήνες η έστω χρόνος και τότε να είναι ευνοική η συγκυρία. Σε περίπτωση που κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές θα υπάρξει κι εδώ κάτι θετικό. Ώσπου να πει κίμινο η νέα υπό τον Σαμαρά η υπό τον Κουβέλη κυβέρνηση, η Αθήνα θα έχει γίνει παρανάλωμα φωτιάς. Και μέσα σ΄αυτή τη φωτιά ελπίζουμε να καούν και τα πολιτικά σκουπίδια που λεηλάτησαν τον πλούτο και την ψυχή αυτής της, κατά τ΄άλλα, υπέροχης χώρας. Μόνο έτσι- από τις στάχτες της- θα μπορούσε να αναγεννηθεί η Ελλάδα με επικεφαλής νέους ηγέτες στους οποίους δεν θα γυαλίζει ο Άκης στο βλέμμα τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου