Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αντουανέτα Κουκουλόπουλος... Αυτοί οι χυδαίοι νεοφιλελεύθεροι θα συνεχίσουν να κυβερνούν ;;


  Ίσως θα ήταν αποτελεσματικότερο να τους πυροβολεί ο ίδιος.......

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ όπως του αρέσει να αυτοαποκαλείται, θέλησε να κάνει πολιτική δήλωση για την αυτοκτονία του συνταξιούχου φαρμακοποιού. Είναι προφανές πως η ιστορικότητα του κυρίου Κουκουλόπουλου, η ιστορική πορεία του δηλαδή σε πολιτικά γραφεία και κυβερνητικές θέσεις, δεν του επιτρέπει να...
 καταλάβει τι σημαίνει φτάνω σε οικονομικό αδιέξοδο ή ακόμη χειρότερα δεν έχω ελπίδα. Δήλωσε λοιπόν:

Μιλά (σ.σ. ο αυτόχειρας) στο όνομα πολλών, γιατί προφανώς ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός, όσα χρόνια κι αν περάσουν από τη σύνταξή του, δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια. Εάν ο ίδιος άνθρωπος είχε άλλη προσέγγιση, θα μπορούσε να μας βοηθήσει και πολύ καλά για το πώς τα 4 δισ. του 2004 για δαπάνες φαρμάκου έγιναν 9 δισ. μέσα σε λίγα χρόνια».

Η γυναίκα του κυρίου Κουκουλόπουλου είναι φαρμακοποιός. Προφανώς λοιπόν μιλάει λόγω οικογενειακής εμπειρίας. Και υπό αυτή την έννοια έχει δίκιο. Η οικογένεια του κυρίου Κουκουλόπουλου, δεν πρόκειται ποτέ να ψάξει στα σκουπίδια. Οι λόγοι είναι κατανοητοί και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ο Πάρις Αντουανέτα Κουκουλόπουλος, έχοντας ανά πάσα στιγμή το παντεσπάνι του αντί ξεροκόμματου, μπορεί να χρεώνει ακόμη και ένα συνταξιούχο 80χρονο για πράγματα που δεν έκανε ο ίδιος ο οποίος κυβέρνησε.

Ίσως θα ήταν αποτελεσματικότερο να τους πυροβολεί ο ίδιος.

"κουτί της Πανδώρας"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου