Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μή φοβάστε, αυτοί πρέπει να μας φοβούνται..

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι πολύ βασικό. 
Σε όλες τις εκλογές ο πολιτικός χάρτης χωρίζεται στις εκάστοτε συμμετέχουσες πολιτικές παρατάξεις (κόμματα) και καλείται ο κάθε Πολίτης να επιλέξει μία μεταξύ αυτών. 
Φαινομενικά, αυτό είναι που ισχύει και τώρα.
Μόνο φαιομενικά όμως, αφ`ού η συγκεκριμένη εκλογή έχει μιά πολύ σοβαρή διαφορά από όλες όσες έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα. 
Ο πολιτικός χάρτης στην πραγματικότητα χωρίζεται σε ΜΟΝΟ δύο πολιτικές παρατάξεις. Αυτή των κομμάτων του μνημονίου (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Μπακογιάννη, Κατσέλη) και αυτή των αντιμνημονιακών κομάτων (Όλα τα άλλα κόμματα, πλήν Κουβέλη, που μοιάζει να "πατάει" και στις δύο παρατάξεις).
 
Είναι φανερό ότι, αυτός ο νέος διαχωρισμός των πολιτικών παρατάξεων είναι αποτέλεσμα δύο διαμετρικά αντίθετων επιλογών, που έχουν επιβληθεί από τους αντίστοιχους φορείς. Την διεθνή τοκογλυφία αφ`ενός (μέσω της δανειακής σύμβασης που υπέγραψαν οι υπάλληλοί της) και τον Ελληνικό Λαό αφ`εταίρου (μέσω των κινητοποιήσεών του, αλλά και μέσω των δημοσκοπήσεων).
 Έχουμε, δηλαδή, την πιό ξεκάθαρη μορφή αντιπαράθεσης συμφερόντων εδώ, μεταξύ της Πατρίδας μας και των εχθρών της.
 
Μοιάζει πολύ με πόλεμο, γι`αυτό και η συμμετοχή μας στην ψηφοφορία, μοιάζει πολύ με συμμετοχή στην μάχη. Έχουμε, πολύ απλά, να επιλέξουμε τα συμφέροντα, στο πλευρό των οποίων θα σταθούμε τελικά, με την ψήφο μας.
 
Συμπολίτες, στις παρυφές του Στάλινγκρατ (τότε), οι Ναζί (τί σύμπτωση!!!) πέταγαν φέϊγ βολάν και μίλαγαν από τα μεγάφωνα στους Ρώσσους στρατιώτες, λέγοντάς τους να παραδοθούν γιατί ο αγώνας τους ήταν μάταιος και η συνέχισή του σαν μόνο αποτέλεσμα θα είχε την καταστροφή της Πατρίδας τους και των ίδιων. Όλοι σήμερα, γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της αποφασιστικότητας των Ρώσσων στρατιωτών. Όπως μπορούμε και να φανταστούμε την τύχη της Πατρίδας τους -ίσως και του κόσμου ολόκληρου (άλλη "σύμπτωση")- άν είχαν ακούσει τους Γερμανούς.
 
Καταλαβαίνετε, οι ίδιοι είναι και σήμερα και τα ίδια λένε και σε εμάς. Για να φοβηθούμε και να μήν αντισταθούμε. Γιατί? Αφ`ού άν αντισταθούμε "θα καταστραφούμε". Αυτούς τί τους πειράζει? Μήπως "θέλουν το καλό μας"? Ή μήπως γνωρίζουν ότι είμαστε αρκετά ισχυροί για να τους σταματήσουμε, άν αντισταθούμε και αναγκάσουμε τις δικές μας δυνάμεις (αντιμνημονιακά κόμματα) να συνεργασθούν μετεκλογικά, κόντρα στα συμφέροντα των τοκογλύφων?
 
Γιατί βέβαια, αυτό ακριβώς πρόκειται να γίνει την επομένη των εκλογών. Συνεργασία. Οι δημοσκοπήσεις απέδειξαν ότι υπάρχει μία ξεκάθαρη στροφή του Λαού προς τα αντιμνημονιακά κόμματα, με την αξία εντολής για απελευθέρωση της Ελλάδας από την δανειακή σύμβαση, που την καθιστά τροφή για τα θηρία.
 
Υπό το βάρος, λοιπόν, μιάς Λαϊκής εντολής για συνεργασία των Πολιτικών δυνάμεών του, ποιό κόμμα θα επιλέξει τους συνηθισμένους μικροκομματικούς εγωισμούς του και θα αρνηθεί να συνεργασθεί? Θα ήταν Πολιτική "αυτοκτονία", τουλάχιστον.
Ακόμη κι ο Κουβέλης, θα "πατήσει" οριστικά στην αντιμνημονιακή όχθη.
 
Τέλος, ο μέσος όρος των δημοσκοπήσεων δείχνει ότι δεν είμαστε μακρυά από το να μήν είναι πρώτο κόμμα ούτε η Ν.Δ. το ΠΑΣΟΚ. Αρκεί οι αναποφάσιστοι, η αποχή και τα άκυρα-Λευκά, να αποφασίσουν να σταθούν στο πλευρό της Πατρίδας, κόντρα στα συμφέροντα του 4ου Ράϊχ. Μπήκαν δόλια μέσα στην δική μας Βουλή και ψηφίσαν νόμους που υποδουλώνουν εμάς, τους ιδιοκτήτες της. Μπορούμε τώρα, να τους πετάξουμε έξω από το δικό μας Κοινοβούλιο και από τα δικά μας υπουργεία, μέσα στα οποία βρήσκονται και αυτήν ακόμη τη στιγμή που μιλάμε.
 
Έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε ειρηνικά, με την ΜΙΑ έγκυρη ψήφο που έχουμε.
Ας το κάνουμε τώρα και ο Πολιτισμός μας θα επικρατήσει των βαρβάρων, για άλλη μιά φορά στην Ιστορία.
 
Μή φοβάστε, αυτοί πρέπει να μας φοβούνται...για να μας σέβονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου