Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΜΕ ΒΡΟΧΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ


Παρ'ολη την κακοκαιρία σήμερα οι επαγγελματίες έκλεισαν τα καταστήματα στην πόλη του Αγρινίου και μαζί με κινήματα αλλά και πολίτες, συγκεντρώθηκαν ολοι στην απεργιακή κινητοποίηση με ηχηρή παρουσία.

Στη συγκέντρωση που πταγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ μαζί με άλλα σωματεία, χαιρετισμό απηύθυναν ο Βαγγέλης Μαχαλιώτης και ο Νίκος Καμζέλας από το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο Αγρινίου και από το σωματείο «Δικαίωμα στη ζωή» αντιστοίχως. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παράσταση διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο Αγρινίου, για το κλείσιμο της καρδιολογικής  αλλά και της παιδιατρικής που ακολουθεί τις επόμενες μέρες.








Ρυθμίσεις δακτυλίου περίθαλψης και υγείας σε χρόνους μνημονιακούς ..
Αρρώστησε σήμερα βρε ,τι σου ζητάνε ;
...μετά την απεργιακή συγκέντρωση ,φορείς ,κινήματα... και πολίτες πήγαμε στο νοσοκομείο γα μια"εκτός προγράμματος" συνάντηση με τον διευθυντή .κ.Βλάχο .
Ο κ. Βλάχος επέλεξε στη σημερινή συνάντηση το σουρεάλ ρεπερτόριο .Ως εκ τούτου το αποτέλεσμα της "ενημέρωσης" απο τον διευθυντή μπορούμε να το συνοψίσουμε ως εξής :
Πάθετε άφοβα έμφραγμα ,γιατρό εχουμε ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .Το νού σας ομως ρεμάλια ,απο ΑΥΡΙΟ θα φέρετε ακέραια την ευθύνη για ο,τι σας συμβεί "

Γεωργία Μάγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου